Starfield ön siparişi vermek mantıklı mı?

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dayanamadım ve 900 lira verip aldım, sizce mantikli mi? Skyrim sevmiştim ve bu çok daha büyük olacakmış. Oyun çıkınca spoiler yemek istemedim, ilk kendim oynamak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bende kararsız kaldım hocam kütüphanemde durmasını istiyorum bir yandan bir yandan premium paketi arasında kaldım.

Valla mantıklı hocam bende para olsa durmama 1 hafta fazla çalışıp alıcam sanırım normal fiyatı 70dolar neredeyse yarı fiyatına alıyoruz zamlanabilirde hayırlı olsun

Arkadaşlar dayanamadım ve 900 lira verip aldım, sizce mantikli mi? Skyrim sevmiştim ve bu çok daha büyük olacakmış. Oyun çıkınca spoiler yemek istemedim, ilk kendim oynamak istedim.

Oyun çok yüksek sistem istiyor. Ben bile 1660 Ti'de oynayıp oynayamayacağım kesin değil. 900 lira Game Pass'e de çıkacak bir oyun için bence fazla. Yıllık Game Pass ile oynanırdı bu oyun. Ayrıca 900 lira bence hiçbir oyuna verilmez. Fakat oyun iyi olacak gibi.

Vallahi mantıklı hocam bende para olsa durmama 1 hafta fazla çalışıp alacağım sanırım normal fiyatı 70dolar neredeyse yarı fiyatına alıyoruz zamlanabilirde hayırlı olsun.

Teşekkürler pişman değilim zatende gene de sormak istedim.

Oyun çok yüksek sistem istiyor. Ben bile 1660 Ti'de oynayıp oynayamayacağım kesin değil. 900 lira Game Pass'e de çıkacak bir oyun için bence fazla. Yıllık Game Pass ile oynanırdı bu oyun. Ayrıca 900 lira bence hiçbir oyuna verilmez. Fakat oyun iyi olacak gibi.

6600 var Game Pass sevmiyorum böyle 10 yıl oynamalik oyun Game Pass'ten oynanmaz bence.

Öylede hocam kararsız kaldım çok alacağım sanırım :D

Zam yemeden alın hocam.

Hocam oyuna 1900 lira vermektense 900 gayet makul bi fiyat artık adamlarında para kazanması lazım yılların emeği normal ürün gibi satılıyor bal gibide verilir

Son düzenleme:
Oyuna Online.

Hocam oyuna 1900 lira vermektense 900 gayet makul bir fiyat artık adamlarında para kazanması lazım yılların emeği normal ürün gibi satılıyor bal gibide verilir.

6600 sistem var highda 60 FPS alirim yüksek ihtimal oyun Skyrim'den daha büyükmus büyük ihtimal parasına değer fazla fazla zamda yer yakında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı