Arkadaşlar dayanamadım ve 900 lira verip aldım, sizce mantikli mi? Skyrim sevmiştim ve bu çok daha büyük olacakmış. Oyun çıkınca spoiler yemek istemedim, ilk kendim oynamak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bende kararsız kaldım hocam kütüphanemde durmasını istiyorum bir yandan bir yandan premium paketi arasında kaldım.
Ben normali aldım çıkmadan zam yerse diye oyun mükemmel duruyor.
Arkadaşlar dayanamadım ve 900 lira verip aldım, sizce mantikli mi? Skyrim sevmiştim ve bu çok daha büyük olacakmış. Oyun çıkınca spoiler yemek istemedim, ilk kendim oynamak istedim.
Vallahi mantıklı hocam bende para olsa durmama 1 hafta fazla çalışıp alacağım sanırım normal fiyatı 70dolar neredeyse yarı fiyatına alıyoruz zamlanabilirde hayırlı olsun.
Oyun çok yüksek sistem istiyor. Ben bile 1660 Ti'de oynayıp oynayamayacağım kesin değil. 900 lira Game Pass'e de çıkacak bir oyun için bence fazla. Yıllık Game Pass ile oynanırdı bu oyun. Ayrıca 900 lira bence hiçbir oyuna verilmez. Fakat oyun iyi olacak gibi.
Öylede hocam kararsız kaldım çok alacağım sanırım![]()
Hocam oyuna 1900 lira vermektense 900 gayet makul bi fiyat artık adamlarında para kazanması lazım yılların emeği normal ürün gibi satılıyor bal gibide verilirOyun çok yüksek sistem istiyor. Ben bile 1660 Ti'de oynayıp oynayamayacağım kesin değil. 900 lira Game Pass'e de çıkacak bir oyun için bence fazla. Yıllık Game Pass ile oynanırdı bu oyun. Ayrıca 900 lira bence hiçbir oyuna verilmez. Fakat oyun iyi olacak gibi.
Oyuna Online.
Hocam oyuna 1900 lira vermektense 900 gayet makul bir fiyat artık adamlarında para kazanması lazım yılların emeği normal ürün gibi satılıyor bal gibide verilir.
Benim emektar ekran kartım açmaz ama para bulursam alıcam inşallah ilerde sistem alırsam diye6600 sistem var highda 60 FPS alirim yüksek ihtimal oyun Skyrim'den daha büyükmus büyük ihtimal parasına değer fazla fazla zamda yer yakında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.