Starfield standart mı premium mu?

mstfshn271

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da olduğu gibi standart versiyonu mu premium versiyonu mu? Aslında direkt standart ya da premium demeden bana aralarındaki farkı anlatırsanız iyi olur. Biraz baktım fakat tam olarak karar veremedim. Oyun gidişatına bir etkisi yoksa mesela ek gezegenler, görevler vb. sunmayıp sadece gemi için skin falan sunacaksa standart almayı tercih ederim.

Kısaca oyuna 5 gün önce erişim hakkı sağlıyordu(anlamı kalmadı). Onun dışında gelecek ilk DLC paketini kapsıyor, skin pack ve digital art book var.

1694850948841.png

genelde oyunlarda standart sürüm oyunun vanilla halini sunar siz o oyunu oynamak için para verirsiniz, fakat premium aldığınız vakit size ekstra çıkacak DLC'leride sunacaktır. Bunu düz skyrim ve legendry edition ya da special edition gibi düşünebilirsiniz

genelde oyunlarda standart sürüm oyunun vanilla halini sunar siz o oyunu oynamak için para verirsiniz, fakat premium aldığınız vakit size ekstra çıkacak DLC'leride sunacaktır. Bunu düz skyrim ve legendry edition ya da special edition gibi düşünebilirsiniz
Öyleyse standart alıp eğer sarar ve oynamaya devam etmek istersem çıkan dlc'leri toplu alabilirim.

Şuan standart yeterli.

Hocam Game Pass aklıma geldi de mesela oradaki oyunların listeden çıkma süresi var mı? Aylık 80 TL vermek daha mantıklı bir sürü oyuna erişim veriyor çünkü.

Bethesda Microsoft'un oldugu icin Starfield Game Pass'ten cikmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı