Satılık Starfield Standart ve Premium kodu

Daha fazla  
1 adet Starfield Premium kod SATILDI
1 adet Starfield Standart kod 500 TL

Ödeme sonrası AMD Rewards hesabınıza kod tanımlanır. Steam hesabınızı bağlayıp kütüphanenize alabilirsiniz.
İletişim için DC adresi bırakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bunun için AMD GPU veya CPU gerekiyor mu?

Hocam ben 1 ay önce başka birinden kodu aldım bu yüzden tekrar almayı düşünmüyorum ama şüphesi olan kişiler için yöntem çalışıyor yani oyun kütüphanenize ekleniyor. Zaten AMD Rewards sitesinden satıcının verdiği hesaba giriyorsunuz ve steam hesabınıza oyunu ekliyorsunuz. İyi satışlar.
Ekstradan AMD CPU veya GPU kullanmıyorum ve bir problem yaşamadım.

Fiyat düştü. Etkinleştirmek için az bir süre kaldı. Alan olmazsa kendi hesabıma ekleyeceğim.

Şu an 350 TL var elimde. Kalanını toplamam da biraz vakit alır gibi. Kodun son kullanım tarihi ne zaman? Kesin alacağım bu arada. Daha önce de AMD kodu kovalıyordum zaten.

Şu an 350 TL var elimde. Kalanını toplamam da biraz vakit alır gibi. Kodun son kullanım tarihi ne zaman? Kesin alacağım bu arada. Daha önce de AMD kodu kovalıyordum zaten.
28 Ekim son diyor. Garanti olması için 28'ine bırakmam. 27 Ekim'de yani yarın içinde alışveriş gerçekleşmezse kendi hesabımda ve arkadaşımın hesabında kullanacağım kodları. 28 olmadan kullanılmış olacak yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı