Starfield Türkçe Yama [Beta Yayında] - Anonymous Çeviri

Tamam bu konuda anlaştığımıza göre artık ücretsiz yamalara da gidip “Bu yasal değil.” diye yazıp tartışabilirsiniz.

Hatta nexusmod’da gördüğünüz her yamanın altına yazıp biraz da oraları sabote edip uluslararası rahatsızlığa sebebiyet verip içinizi rahatlatabilirsiniz.

Zaman yok be ustam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yama: Bu kötü adamım, bu yasadışı
Binlerce ücretli/ücretsiz mod:
ücretli mod a da karşıyım

Çıksın biri Technopat'ta Skyrim modu yapıyorum ama paralı desin ben yine karşı çıkarım.

Ücretsiz modlar sıkıntı olsaydı Rockstar Games şu anki Türkçe yamaya da telif atardı

Ücretsiz modlar sıkıntı olsaydı Rockstar Games şu anki Türkçe yamaya da telif atardı
GTA V'in mod kiti, Open IV, bile yasaklanmıştı. Topluluk baskısıyla geri getirdiler sonra. Birkaç sene önce kaldırılan GTA modları da var tabii. Türkçe yama radarına girmediğinden uğraşmamıştır onla. Niyetini anlıyorum ama örneği yanlış şirket üzerinden veriyorsun. Konu babında konuşursak Bethesda topluluğa en çok yaslanan şirketlerden biri. Starfield yamasını dert edeceklerini sanmıyorum.

@Guthwine Bethesda'ya dert ettiririz.

Ben yama yapmaya devam edeceğim. Yeri geldiğinde para da vereceğim. Keyif alarak oyun da oynayacağım. Sen de üzül kenarda. Bethesda'ya dert ettir de gel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…