- Makaleler
- 1
Tamam olsunBen ne diyorum? EULA’ya bakarsak ücretsiz modlar da yasak olması lazım.
Tamam olsunBen ne diyorum? EULA’ya bakarsak ücretsiz modlar da yasak olması lazım.
Tamam bu konuda anlaştığımıza göre artık ücretsiz yamalara da gidip “Bu yasal değil.” diye yazıp tartışabilirsiniz.Tamam olsun.
Zaman yok be ustam.Tamam bu konuda anlaştığımıza göre artık ücretsiz yamalara da gidip “Bu yasal değil.” diye yazıp tartışabilirsiniz.
Hatta nexusmod’da gördüğünüz her yamanın altına yazıp biraz da oraları sabote edip uluslararası rahatsızlığa sebebiyet verip içinizi rahatlatabilirsiniz.![]()
Türkçe yama: Bu kötü adamım, bu yasadışıZaman yok be ustam.
ücretli mod a da karşıyımTürkçe yama: Bu kötü adamım, bu yasadışı
Binlerce ücretli/ücretsiz mod:![]()
GTA V'in mod kiti, Open IV, bile yasaklanmıştı. Topluluk baskısıyla geri getirdiler sonra. Birkaç sene önce kaldırılan GTA modları da var tabii. Türkçe yama radarına girmediğinden uğraşmamıştır onla. Niyetini anlıyorum ama örneği yanlış şirket üzerinden veriyorsun.Ücretsiz modlar sıkıntı olsaydı Rockstar Games şu anki Türkçe yamaya da telif atardı
Kolay gelsin.@Guthwine Bethesda'ya dert ettiririz.
@Guthwine Bethesda'ya dert ettiririz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.