@arandur elinize sağlık. Durum tam olarak bu. Ama buradaki kızdığım şey tamamen fiyat politikası. Emeğe para istenebilir ama istenilen para zorla dayatılmamalıdır. Yok üyelik alırsan bilmem kaç tane oyunun dosyasına erişeceksin yok bilmem ne gibi zırvalıklarla savunma yapıyorlar. İhtiyacı olan gider istediği modu 5-10 liraya alır. Üyelik kaç lira bilmiyorum ama bu sistem saçmalık. Oyun yeni çıkacak ve Bethesda olduğunu göz önüne alırsak sürekli güncelleme gelecek. Her güncelleme için yama uyumlu hale getirilecek, eski yamalar çalışmayacak. Bunun için de paragöz olan arkadaşlarımız bizden her ay üyelik isteyecek... Gerçekten Türk oyuncuları düşünen kişi bunu yapmaz.
Bunu söylememin sebebi sözde kendi mottoları bu olmasaydı. Yoksa beni düşünmesi gerekmiyor tabii ki. Ama kendilerini bu konuda pazarlıyorlar. Şimdi nasıl bilmiyorum ama eskiden öyleydi.Türkiye'de gerçekten türkü düşünen herhangi bir kurum olduğunu sanmıyorum. Bu arkadaşlarda Burayı bir para kaynağı olarak görmüşler ve bir grup bunu daha profesyonel bir seviyeye taşımış ona göre de bir fiyatlandırma yapmışlar.
Bu bir iştir, beni seni düşünmesi gerekmez. Kapitalizm budur. Adam evsiz diye evini ucuza vermezsin gibi.
O biraz lafın gelişiydi açıkçası. 85.5 TL üyelik ücreti var. Yaklaşık 100 tane oyun var. Belki daha da fazladır. Üyelik ücreti olmadan tek oyun için 15 liranın makul olacağını düşünüyorum açıkçası. Kızdığım bir diğer şey ise insanların bu durumu kabullenmesi, daha da kötüsü eleştirenlere saldırması. Bu şekilde tekel olmaya devam ettikçe istediklerini yapacaklar. Çok şükür yamaya ihtiyaç duymuyorum.Dediğim gibi sizi haklı buluyorum. Üyeliği sevmiyorum ama 5 10 TL gibi yarım dolardan düşük fiyatlar kesintilerle yok olurlar. Yani 10 TL'ye koysa eline kalacağı para 4 TL filan olacaktır. 5 desen belki 2. Maalesef bu da onların suçu değil.
Haklısınız ama benim doğrucu davutluğum tutuyor@Lejax Dostum dediğim gibi, yani bu çevre dostuyuz diye şarj aletini ayrı satan telefon firması gibi. Yersen. Pazarlama da her şey mübahtır. Sen yani insanlar, bakıp düşünerek karar vermeli. Yemek ya da yememek kişiye kalmış.
Bu öyle 20 firmanın ya da grubun yapacağı bir iş değil, birisi yaparsa tekel oluyor zaten. Ben onların yerinde olsam cevap bile vermem ama münakaşaya giriyorlar. Çok yanlış ve saçma bir hareket. Sen para kazanmak için bu işi yapıyorsun ve hayrına gibi lanse ediyorsun sonra bunu yemeyenlerle ağız dalaşı yapıyorsun, bu işte profesyonel değil. Yani siz EA'nın hiç FIFA kopyala yapıştır değildir diye her yazana cevap verdiğini gördünüz mü? Hayır.
Dedim gibi iki tarafında hataları var. İki tarafında savundukları şeylerde sıkıntı var.
Ben halen bunları düşününce, kötü olduklarını düşünmüyorum dolayısıyla batırmak için çabalamak tam bir sıkıntılı yaşlı dede hareketi, gavur İngilizce de Karen diyor ya.
Yani eğer çok iddialı biri varsa, kendisi de bu işi kendince doğru yoldan yapabilir.
Oyunun ön yüklemesi açıldı, dil dosyaları da gözüküyor. Çalışmaya başlandı mı acaba? Bence çıkışına kadar bir makine çeviri yapılabilir idare etmelik.
Ön yükleme dosyaları 256-bit şifrelemeye sahip. En baba kuantum bilgisayarıyla bile milyonlarca belki de milyarlarca yıl alır kırması.@Anonymous Çeviri Bu konuda güncellemeniz var mı yoksa 3 Hafta sonra çıkmasından sonramı başlayacak çalışmalar.
30 Ağustosta ön yüklemeye açılacak.Ön yükleme nasıl yapabiliyoruz arkadaşlar ? Steam'de öyle bir seçenek bulamadım.