Starfield Türkçe Yama [Beta Yayında] - Anonymous Çeviri

Evet buda bana göre bir başka
“İngilizce öğrenin abi yaa, 90 lira ne tarlamı alıyorsunuz abiii. Hem yama ne ingilizce öğrenin morukkk. İngilizcenizi geliştirin daha iyi oynarsınız. İngilizce abi ben ingilizce oynuyorum. Sen türkçe yamaya para vererek türkçemi oynuyorsun git kursa yazıl moruk ingilizce öğren.” düşüncelerinden biri.

1 kere alıp bır daha almayıp sureklı turkce oynayabılıyosunuz ztn

Üyeliği aldım diyelim, 1 ay geçti üyeliğim bitti. Yamaya ya da oyuna güncelleme geldi diyelim ben güncelleyebilecek miyim yamayı? yoksa yine 85 TL mi vermek zorunda kalacağım? o 1 aylık abonelik süremden sonra gelecek yama güncellemesini yüklemek için eğer yine aylık aboneliğe devam edeceksem kusura bakmayın ama 10 tl dahi vermem. Eğer o aylık üyelik bittikten sonra yama güncellemesini alıyorsam 85 tl yi içim rahat rahat alırım emeğinize sağlık. ama her ay 85 TL de vermem 1 oyun için.

Sen evde ilkokul testleri çözerken ben 7 dil biliyordum.

Neyin ne olduğu gayet açık yazıyor.

Merhabalar, benim sorum bu yama çıkınca Xbox konsollarına gelme ihtimali varmı?
Yani parası ne ise versek Türkçe yama modunu kurabilecek miyiz acaba? Lütfen cevap verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…