Starfield vs Diablo 4

Xeytan

Kilopat
Yer
Cheyenne
RAM
16
Ekran kartı
RX6750XT 12 GB Core Gaming
İşlemci
Ryzen 5 7600
Merhaba,

Starfield'ya da Diablo 4 almayı düşünüyorum ancak karar veremiyorum, sadece bir tane oyun alacağım.
İki tür de ilgimi çeken sevdiğim türler, daha çok aradığım kriter uzun saatler oynanabilirlik.
Şu oyunu alırsan şunun gibi artıları var, eksileri var, bu oyuna verdiğin paraya kesinlikle değmez gibi fikirleriniz, önerileriniz varsa dikkate alacağım, teşekkürler.

Merhaba,

Starfield'ya da Diablo 4 almayı düşünüyorum ancak karar veremiyorum, sadece bir tane oyun alacağım.
İki tür de ilgimi çeken sevdiğim türler, daha çok aradığım kriter uzun saatler oynanabilirlik.
Şu oyunu alırsan şunun gibi artıları var, eksileri var, bu oyuna verdiğin paraya kesinlikle değmez gibi fikirleriniz, önerileriniz varsa dikkate alacağım, teşekkürler.
Gamepass al ikisinide oyna, ikiside birbirinden kötü.

Game Pass al ikisini de oyna, ikisi de birbirinden kötü.

Kütüphanemde kalmasını tercih ederim hocam, istediğim zaman indirip oynarım, Game Pass'te oyunlar kalkıyor bir süre sonra.

Diablo 4. içerik fazla keyif alırsın.

Teşekkür ederim hocam, en önemlisi keyif almak tabii ki.

Şunu da sormak istiyorum, Diablo 4 Online tabanlı, PvE oynanır mı?

İki oyuna da sahibim, çok farklı türler fakat D4 daha çok seviyorum biraz video izle ilgini çekerse çok uzun saatler oyalayacaktır seni 250 saatim var şu an yeni sezonu bekliyorum 🙂

Evet, tadın da bırakıyorum ben son çıkan DLC'yi alıp hikayeyi bitirdim biraz Build için uğraştım 170 level da bıraktım her sezon böyle yapıyorum.

Diablo 4'e karar kıldım, hem gameplay açısından cezbetti hem de resmi Türkçe dil desteği olması, önemli olan benim için hem uzun saatler oynayayım hem de keyif alayım kafasındayım, iki türü de seviyorum ama Starfield biraz daha bekleyebilir sanırım. :D
Teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı