Starfield yerine Assassin's Creed Mirage nasıl alınır?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Zamanında R5 7600 aldığım için AMD'nin seçili ürünlerini alanlara Starfield hediyesi veriliyordu. Bende key olarak aldım ancak oyuna gelen onca negatif yorumdan sonra oyunu oynamaktan vazgeçtim ve elimde key olarak kaldı. Oyun Steam'de şu an 900 TL olarak satılıyor. Assassin's Creed Mirage ise Epic Games'ten 850 TL olarak satılıyor. Bu değiş tokuşu yapmam için bir yol var mı?

Zamanında R5 7600 aldığım için AMD'nin seçili ürünlerini alanlara Starfield hediyesi veriliyordu. Bende key olarak aldım ancak oyuna gelen onca negatif yorumdan sonra oyunu oynamaktan vazgeçtim ve elimde key olarak kaldı. Oyun Steam'de şu an 900 TL olarak satılıyor. Assassin's Creed Mirage ise Epic Games'ten 850 TL olarak satılıyor. Bu değiş tokuşu yapmam için bir yol var mı?

Bir yolu yok 850 TL'ye satın alacaksın. Elindeki keyi girmediysen satabilirsin.

Keyi starfield alacak birine satabilirsin belki biraz eklemen gerekebilir ama başka yolu yok gibi. Buradan konu açabilirsin ya da sitelerde satabilirsin.

Keyi kullanmadıysan satabilirsin fakat AMD Rewards denetimi nedeniyle yine satın alacak kişinin bu donanımlardan birine sahip olması gerekiyor:

1695197169041.png

Keyi kullanmadıysan satabilirsin fakat AMD Rewards denetimi nedeniyle yine satın alacak kişinin bu donanımlardan birine sahip olması gerekiyor:

Eki Görüntüle 1950318
Bu donanıma sahip olmayan birisi oyuna sahip olamıyor mu? Veya kampanyadan önce listedeki parçalardan birini almış olsada kullanabiliyor mu? Burada konu açarken ona göre bilgilendirme yapacağım çünkü.

Bu donanıma sahip olmayan birisi oyuna sahip olamıyor mu? Veya kampanyadan önce listedeki parçalardan birini almış olsa da kullanabiliyor mu? Burada konu açarken ona göre bilgilendirme yapacağım çünkü.

Selam,
Bir tane e-posta açın, bu e-posta ile AMD Rewards hesabı oluşturun. AMD Rewards üzerinde oyunu etkinleştirin ama Steam hesabınıza bağlamayın. Sonra sattığınız kişiye e-posta bilgilerini verin, donanıma ihtiyacı olmadan sadece hesaba giriş yapıp oyunu Steam hesabına bağlayacak.

Selam,
Bir tane e-posta açın, bu e-posta ile AMD Rewards hesabı oluşturun. AMD Rewards üzerinde oyunu etkinleştirin ama Steam hesabınıza bağlamayın. Sonra sattığınız kişiye e-posta bilgilerini verin, donanıma ihtiyacı olmadan sadece hesaba giriş yapıp oyunu Steam hesabına bağlayacak.
AMD rewards hesabım Ana hesabıma bağlı. Steamde etkinleştirme kısmı yapılmadı sadece.

Bu donanıma sahip olmayan birisi oyuna sahip olamıyor mu?
Olamaz, yeni aldığım RX 6600 ile Starfield aldım. Kodu AMD Rewards'a girdiğinizde AMD sizden donanım parçalarınızı onaylayan bir uygulama yükletiyor. Uygulama, bilgisayarıma takılı olan RX 6600'ı tespit ediyor ve kodu kabul ediyor.

Veya kampanyadan önce listedeki parçalardan birini almış olsada kullanabiliyor mu?
Muhtemelen evet, sonuç olarak AMD bu parçanın ne zaman alındığını bilemez.

AMD rewards hesabım Ana hesabıma bağlı. Steamde etkinleştirme kısmı yapılmadı sadece.
Kodu kendi hesabınıza kaydettiyseniz satmak için AMD Rewards hesabınızı vermeniz gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı