Starfield'ı sevmedim

Oyunu oynamadım mâlesef ama bir tek siz değilsiniz hocam sevmeyen.
Çok büyük beklenti vardı, yeri göğü salladı. Rezalet optimizasyon, dediğiniz gibi oynanış bandında rezillikler oldu. Cyberpunk vakası gibi oldu bu da, incelemelerden yola çıkarak yorumu yaptım.
O kadar kötü değil, Cyberpunk daha fenaydı. Starfield sadece vaat edileni veremedi ama yine de keyifli bir oyun bence.

Herkes çok beklenti içine girdiği için hayal kırıklığı yaşıyor.Normal olarak bakınca gayet güzel oyun.

Ben bethesda söz konusu olunca yine bir garabet gelecek sandım ama beklentimin üzerinde çıktı.

Ben de oyunun asıl amacının uzay simülasyonu olmamasına şaşırdım. O kadar gemi filan yapıyoruz hatta oyunun kapağında bile uzay teması var. Ama gemi ile gezegene inmiyoruz. Bana garip ve saçma. Geldi. Ve optimizasyonu kötü olmuş oyunun. Teması ise çok koyu. O kadar gezegenler var biraz Star Wars'dan özenseler bari. Biraz daha neşeli daha huzurlu bir tema olmalıydı. Temasını da beğenemedim. Ve oyunu oynamak için SSD zorunlu ama zibil tane yükleme ekranı var. Bu daha da saçma. (Not : oyunu oynamadım ama bir çok kişinin yayınlarına filan baktım. Buradan gördüğüm şeyleri söylüyorum.)
Bu senede hala zırt pırt yükleme ekranı koymaları oyunun berbat olduğunu tek başına kanıtlıyor.

Herkes çok beklenti içine girdiği için hayal kırıklığı yaşıyor.Normal olarak bakınca gayet güzel oyun.

Ben bethesda söz konusu olunca yine bir garabet gelecek sandım ama beklentimin üzerinde çıktı.
Bizi beklentiye Bethesda soktu hocam

Berbat denemez. Ama bekleneni vermedi. Dediğim gibi onlarca saat boyunca yüzlerce farklı gemi yapabilirken o gemilerle gezegene inemiyoruz. Bana bu çok saçma geldi.
Kerbal Space gibi detaylı uzay simülasyonu olsaydı GOTY olacak oyun derdik ama. Oyun uzay teması verilmeye çalışılmış Fallout 4 aslında.

Ben de oyunun asıl amacının uzay simülasyonu olmamasına şaşırdım. O kadar gemi filan yapıyoruz hatta oyunun kapağında bile uzay teması var. Ama gemi ile gezegene inmiyoruz. Bana garip ve saçma Geldi. Ve optimizasyonu kötü. Çok kötü. Teması ise çok koyu. O kadar gezegenler var biraz Star Wars'dan özenseler bari. Biraz daha neşeli daha huzurlu bir tema olmalıydı. Temasını da beğenemedim. Ve oyunu oynamak için SSD zorunlu ama zibil tane yükleme ekranı var. Bu daha da saçma. (Not : oyunu oynamadım ama bir çok kişinin yayınlarına filan baktım. Buradan gördüğüm şeyleri söylüyorum.)
Hocam onu söylemişlerdi, uzay simülasyonu olsa hiç oynamazdım açıkçası ama;
Rol yapma
Aksiyon
Hikaye
bunların kralını vereceğiz deyince bir beklentiye girdim. Grafikler iyi değil, oynanış hiç keyifli değil, karakterin yürüme, koşma animasyonları bile beni 2010'lara götürdü resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı