Starfield'ı sevmedim

Bazı yorumlar anlaşılabilir ancak Starfield 2023 oyunu gibi kesinlikle hissettirmiyor. RDR 2 ise zamanına göre teknik anlamda çok üst düzey bir işti. Temposu ve atmosferi sizi içine çekmemiş olabilir. Her şeye rağmen iyi yanları vardı bence Starfield’ın yan görevler dışında öyle elle tutulur bir artısı yok.

Yorum yok hocam. :) Bence bir şaheser.
Doğrudur hocam beni sarmadı maalesef yoksa bende bukadar beğenilen bir oyunu oynayıp güzel zaman geçirmek isterdim.

Bazı yorumlar anlaşılabilir ancak Starfield 2023 oyunu gibi kesinlikle hissettirmiyor. RDR 2 ise zamanına göre teknik anlamda çok üst düzey bir işti. Temposu ve atmosferi sizi içine çekmemiş olabilir. Her şeye rağmen iyi yanları vardı bence Starfield’ın yan görevler dışında öyle elle tutulur bir artısı yok.
Valla zevk meselesi ozaman hocam bu iş yani ben Witcher 3ten buyana keyifle bir oyun oynayamadım. Ne rdr2 ne cyberpunk ne god of war vs zamanla yaşlandık herhalde ondan sarmiyor oyun işleri derken Starfield çıktı ve ben uzun yıllardır ilk defa keyif alarak bir oyunu oynuyorum. İsterse dünyanın en kötü oyunu olsun bana yaşattığı hisler çok iyi. Uzun zamandır ilk defa rüyama girdi bi oyun, ilk defa oyunu oynamazken oyunu düşünür buldum kendimi. Zevk meselesi demek ki.

RDR2'nin zamanına göre üst düzey olan tek yönü grafikleriydi. Kontrolleri 2013'ten kalmaydı zaten herkes çıktığı sene bu sebepten yerden yere vurdu.

Skyrim için de aynı şeyler söylendi. Büyü dışında aksiyonu ve rol yapması berbat bir oyundu. Açık dünyası, yan görevleri ve oyuncuya verdiği özgürlükle bugünlere geldi. Starfield için de aynı şeyler olacak mod topluluğu sayesinde Creation Kit'in çıkmasıyla beraber. Piyasaya çıktığı an itibariyle Skyrim'den tek eksisi epik bir açık dünyası olmayışı.

Fallout 4 çok sevmiştim uzun süreler oynamıştım fakat zorlasam da bu Starfield'ı sevemedim açıkçası düşünce mükemmel ama bana göre bir şeyler olmamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı