Starlink'in bize katkısı ne olur?

Şimdiki altyapıdan daha iyi olacağı kesin starlink sayesinde tüm dünyada internet olacak hemde çok hızlı bir internet ve daha uygun maliyetli şimdiki operatörlerde bence starlink altyapısını kullanacak benim tahminim böyle youtubedan barış özcanın starlink hakkinda videosunu izleyebilirsiniz

Özellikle İSS ler deli gibi itiraz edecekler yada starlink gelse bile Starlinke geçiş olmasın diye herşeyi yaparlar altyapı geliştirmek dışında

Starlink bireylere değil devletlere satılacak. Normalde diyelim ki 100 Mbps simetrik 25 dolar. Vergi, diğer firmaların açacağı haksız rekabet davaları falan derken bizim ülkede olacak 60-70 dolar. Buda 400-500 TL'ye denk gelecek. Olan bizim gibi garibanlara olacak yine. Benim şahsi görüşümce böyle olacak.

Gelse de almam oyun oynanmaz Starlink'le.

Özellikle ISS'ler deli gibi itiraz edecekler ya da Starlink gelse bile Starlink'e geçiş olmasın diye her şeyi yaparlar altyapı geliştirmek dışında.
Mesut Çevik'e göre bir çanak anten ve receiver ödemeyi yaptıktan sonra yeterli. ISS'lerin bu sistemi hoş karşılamayacağını ben de düşünüyorum ama ellerinden ne gelecek, o tartışılır.

6:59'dan itibaren izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İSS'ler engel olamaz, sonucunda parayı veren biz tüketiciler en iyisini bekleriz ve Starlink en iyisini yapacak gibi duruyor. Benim ümidim yüksek diyebilirim, Elon Musk zaten artık kendini tam kanıtlamış birisi ve güvenmemek elde değil umarım her şey yolunda gider ve biz tüketiciler verdiğimiz ücretin değerini tam alırız. Bu arada öyle pek engellenecek bir şey gibi durmuyor, zira İSS'ler uyduları taşlayamaz değil mi? Ek olarak yasal bir şey de söz konusu olmayacaktır, Elon Musk'un arkasında dev isimler var hatta devletler yani İSS'ler bir hiç.

Projenin devletlere satılması planlanıyor bu durumda saçma sapan vergiler ve iss'lerin ağlamalarını görmemiz söz konusu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…