State of Decay 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Animeyzer

Femtopat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aynı hatayı Skyrim'de de aldığım buradan çözümünü buldum, oldu da ama State of Decay'de olmadı. Mümkünse bir bakabilir misiniz?
 
Çok ilginç. İki linkteki dosyaların hem x86 hem de x64 olanları indirip kuruyorsunuz değil mi? Değilse öyle yapın. Zaten öyleyse şu iki dosyayı klasörlerde belirttiğim yerlere (SysWOW64) atın, normalde üstteki işlemlerin halletmesi gerekirdi ama saçma bir şekilde yapmıyor.



Bu dosyalar benim sistemimden alınmış, güvenilirliğinden emin olduğum dosyalardır. Normalde elle DLL atma işlemini tavsiye etmiyorum ancak şu anda bunu doğru şekilde yapıyoruz ve niyeyse asıl yöntem işe yaramadığı için tek çözüm yolu bu olarak görünüyor.
 
Demin bakınırken bir videoda, alttaki görseldeki gibi bir şey benim de karşıma çıktı. Sanırım DLL'lerin yüklenmemesinin sebebi buydu çünkü engellemeyi kaldırınca baktım SysWOW64'e hakikaten de yüklendi. Çabalarınız için çok teşekkür ediyorum. State of Decay açılmadı (galiba korsan diye) ama Life is Strange de aynı hatayı veriyordu, şimdi açılıyor.

Ekran Görüntüsü (5).png
 

Geri
Yukarı