State of Play'den beklentileriniz neler?

Bir Bloodborne yeter bana gerisi çok mühim değil kendi fikrim tabii.
Bloodborne bence bu sunumda gösterilmez ama ileride illaha birşeyler yaparlar o oyun hakkında. PS4 oyunu olduğu için 30 Fps kaldı bir PS5 güncellemesi ve bilgisayar sürümü gelebilir. 2018 Gow için de aynısını yapsalar keşke Rx 6700 gücündeki konsol 2018 oyununda 30 Fps alıyor kalite modunda sırf Fps lock var diye. O da PS4 oyunu olduğundan kaynaklanıyor. Benim isteğim God Of War Egypt'den bir Teaser göstermeleri açıkçası. Daha resmi olarak duyurulmadı ama yapıldığı neredeyse kesin.

Bloodborne bence bu sunumda gösterilmez ama ileride illaki bir şeyler yaparlar o oyun hakkında. PS4 oyunu olduğu için 30 FPS kaldı bir PS5 güncellemesi ve bilgisayar sürümü gelebilir. 2018 GoW için de aynısını yapsalar keşke RX 6700 gücündeki konsol 2018 oyununda 30 FPS alıyor kalite modunda sırf FPS lock var diye. O da PS4 oyunu olduğundan kaynaklanıyor. Benim isteğim God of War Egypt'den bir teaser göstermeleri açıkçası. Daha resmi olarak duyurulmadı ama yapıldığı neredeyse kesin.

Offf God of War egypt gösterseler yerimde duramam 😅

Umarım God of War'lar için önce PS5 sonra PC politikası izlemezler. İlk 3 oyunda PS3'te platin kupa alalı sadece 3 ay oluyor ama yine de yenilenmiş hâli için beklemek istemem.

Remake yaparlarsa direkt çıkar PC'ye de.
Eğer Saga'ya "remake" yapacaklarsa, remastered adını bile hak etmeyecek kadar dandik olur. 5 oyunu, hele ki aşırı ham ilk oyun ve PSP oyunlarını remake yapmak uzun sürer.

Umarım God of War'lar için önce PS5 sonra PC politikası izlemezler. İlk 3 oyunda PS3'te platin kupa alalı sadece 3 ay oluyor ama yine de yenilenmiş hâli için beklemek istemem.
Ben de açıkçası yenilenmiş halini oynamak istiyorum. Önceden Gow serisini pek sevmezdim bana göre en zayıf Sony oyunu gibi gelirdi ama şuanda 2018 Gow'u oynuyorum baştan oynadım en zor ayarlarda sağı solu keşfedince bu oyunun ne kadar iyi bir keşif hissi olduğunu fark ettim. Eski oyunlara da bir merak uyandırmadı değil. Remastered mevzusu gelene kadar Ragnarok'u bitirmeyi sonra da eski oyunlara girmei düşünüyorum. Eski oyunlardaki boss savaşları baya güzel çünkü bir deneyim etmek lazım. Gow Egypt mevzusu daha heyecan verici tabii.

Eğer Saga'ya "remake" yapacaklarsa, remastered adını bile hak etmeyecek kadar dandik olur. 5 oyunu, hele ki aşırı ham ilk oyun ve PSP oyunlarını remake yapmak uzun sürer.
Remake çıkmaz. O kadar oyunu dediğiniz gibi Remake yapamazlar. Remastered yaparlar belki 3 5 birşeyi değiştirirler böyle Dead Space remake kafasında birşey olur. Orjinal içeriğe çok benzer ama hafif farklı yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı