"Tamirci farklı işlemci deneyip bilgisayarı açamamış." diyorsun, başlığa da "İşlemci Bozulması" yazmışsın. Bu durumda sorunun işlemcide olduğunu nereden çıkardın? Tamirci farklı işlemci denemiş, onda da bilgisayar açılmamış. O zaman sorun işlemcinde değildir ki, anakartta bir sorun oluşmuştur, belki iki şey yapıp düzeltilebilecek bir şeyken, bir de üzerine anakartı hediye etmişsin. Madem dediğin gibi sorun işlemcideyse, bozuk olan işlemciyse neden sağlam olan anakartı adama hediye ettin? Gidip adamdan işlemciyi aldığını eklemişsin, e bozuk olan işlemciyse, yine dediğin gibi, neden sağlam anakartı adama hediye edip, bozuk olan işlemciyi geri aldın? Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum, ben mi anlamadım şu olayı? Bunu hesap sormak gibi algılama, şimdi tekrar okudum, biraz öyle duruyor, olayı gerçekten anlamadım.
Bu arada macunu elinle yaymana gerek yok, ortaya top gibi sıkıp üzerine soğutma bloğunu ortalayıp yerleştirmen yeterli, üst üste geldikleri için yayılacaktır zaten. Ben, benimkini silerken kulak çubuğunu biraz nemlendirip, biraz kuvvet uygulayarak silmiştim, zarar verir mi bilemem.