Statik IP gizlilik için zararlı mı?

xgravity

Picopat
CGNAT'tan kurtulmak icin statik IP hizmeti aldim fakat gizliligi ihlal eder mi? IP adresimizden evimizi bulur mi?

Onceden modem IP'si yerine baska IP adresi gozukuyordu. O da ISS'nin.

Son düzenleyen: Moderatör:
CGNAT'tan kurtulmak icin statik IP hizmeti aldim fakat gizliligi ihlal eder mi? IP adresimizden evimizi bulur mi?

Onceden modem IP'si yerine baska IP adresi gozukuyordu. O da ISS'nin.

Statik IP ile evinizi bulmasi kolay değil panel veya dava yoluyla izin alması gerek tek kötü tarafı ayni IP neden aldınız anlamadım bu sadece sirket fabrikalar için bir şey.

Statik IP ile evinizi bulmasi kolay değil panel veya dava yoluyla izin alması gerek tek kötü tarafı ayni IP neden aldınız anlamadım bu sadece sirket fabrikalar için bir şey.
Yok aynı IP adresi almadım. Yanlış anlattım galiba.

Önceden modem ip adresi ile dışarıya gözüken public ip adresi farklıydı. Yani CGNAT altında olduğum için port yönlendirme yapamıyordum.

Şimdi yeni ip adresim ile artık port yönlendirme yapabiliyorum fakat gizlilik endişem oldu. Çünkü öbüründe gerçek modem adresimi göstermiyordu aslında. Şimdi gerçek modem adresim de gözüküyor.

Yok aynı IP adresi almadım. Yanlış anlattım galiba.

Önceden modem IP adresi ile dışarıya gözüken public IP adresi farklıydı. Yani CGNAT altında olduğum için port yönlendirme yapamıyordum.

Şimdi yeni IP adresim ile artık port yönlendirme yapabiliyorum fakat gizlilik endişem oldu. Çünkü öbüründe gerçek modem adresimi göstermiyordu aslında. Şimdi gerçek modem adresim de gözüküyor.

Evet gizlilik konusunda sıkıntı olur isteyen evini bulabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı