EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Şubat 2022 #101 Samet2233 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... IPv6 hizmetini iptal ettirip yeniden tanımlatın bence.
Samet2233 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... IPv6 hizmetini iptal ettirip yeniden tanımlatın bence.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #102 Yaptırdım. EkmekArasiHDD dedi: IPv6 hizmetini iptal ettirip yeniden tanımlatın bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de az önce statik IP aldım ancak sitelere erişmiyor ve aşırı yavaş şu an.
Yaptırdım. EkmekArasiHDD dedi: IPv6 hizmetini iptal ettirip yeniden tanımlatın bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de az önce statik IP aldım ancak sitelere erişmiyor ve aşırı yavaş şu an.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Şubat 2022 #103 Samet2233 dedi: Yaptırdım. Hocam bir de az önce statik IP aldım ancak sitelere erişmiyor ve aşırı yavaş şu an. Genişletmek için tıkla... Verilen IP adresi sıkıntılı olabilir. Whatsmyip sitesinden IP Address Blacklist'e bakın. Bana temiz bir tane verilmişti. Sıkıntı çıkartıyorsa değişim talep edin.
Samet2233 dedi: Yaptırdım. Hocam bir de az önce statik IP aldım ancak sitelere erişmiyor ve aşırı yavaş şu an. Genişletmek için tıkla... Verilen IP adresi sıkıntılı olabilir. Whatsmyip sitesinden IP Address Blacklist'e bakın. Bana temiz bir tane verilmişti. Sıkıntı çıkartıyorsa değişim talep edin.