EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Şubat 2022 #71 Samet2233 dedi: Hocam verebilir misiniz bir sunucu. Genişletmek için tıkla... ipv6.google.com tarzı bir şey olması lazım.
Samet2233 dedi: Hocam verebilir misiniz bir sunucu. Genişletmek için tıkla... ipv6.google.com tarzı bir şey olması lazım.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #72 erengore dedi: Öyle yapacağına internet sağlayıcına durumu belirtirsin statik IP'ni değiştirirler. Senede 1 değiştirebiliyorsun. Aşırı acil bu gibi durumlarda da kıracaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İptal Edebilirim. EkmekArasiHDD dedi: ipv6.google.com tarzı bir şey olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam başlattım testi sonucu bekliyorum sonucu buraya atacağım. Hocam time out veriyor hepsine.
erengore dedi: Öyle yapacağına internet sağlayıcına durumu belirtirsin statik IP'ni değiştirirler. Senede 1 değiştirebiliyorsun. Aşırı acil bu gibi durumlarda da kıracaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İptal Edebilirim. EkmekArasiHDD dedi: ipv6.google.com tarzı bir şey olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam başlattım testi sonucu bekliyorum sonucu buraya atacağım. Hocam time out veriyor hepsine.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Şubat 2022 #73 Samet2233 dedi: Hocam başlattım testi sonucu bekliyorum sonucu buraya atacağım. Hocam time out veriyor hepsine. Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğraflarını desteğe atarak bir kayıt açın hocam. Modemde ve TürkNet'de tanımlı görünüyorsa kullanabiliyor olmanız lazım. Ayarlarınız IPv4 + IPv6 olarak mı seçili ayrıca?
Samet2233 dedi: Hocam başlattım testi sonucu bekliyorum sonucu buraya atacağım. Hocam time out veriyor hepsine. Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğraflarını desteğe atarak bir kayıt açın hocam. Modemde ve TürkNet'de tanımlı görünüyorsa kullanabiliyor olmanız lazım. Ayarlarınız IPv4 + IPv6 olarak mı seçili ayrıca?
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #74 Evet. Destek Talebi Oluşturacağım. EkmekArasiHDD dedi: Ekran fotoğraflarını desteğe atarak bir kayıt açın hocam. Modemde ve TürkNet'de tanımlı görünüyorsa kullanabiliyor olmanız lazım. Ayarlarınız IPv4 + IPv6 olarak mı seçili ayrıca? Genişletmek için tıkla... Evet Buyrun. Dosya Ekleri 1644099927990.png 33,3 KB · Görüntüleme: 37
Evet. Destek Talebi Oluşturacağım. EkmekArasiHDD dedi: Ekran fotoğraflarını desteğe atarak bir kayıt açın hocam. Modemde ve TürkNet'de tanımlı görünüyorsa kullanabiliyor olmanız lazım. Ayarlarınız IPv4 + IPv6 olarak mı seçili ayrıca? Genişletmek için tıkla... Evet Buyrun.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Şubat 2022 #75 Samet2233 dedi: Evet. Destek Talebi Oluşturacağım. Evet Buyrun. Eki Görüntüle 1296933 Genişletmek için tıkla... Anladım. Dediğim gibi desteğe yazın ve sitelerin sizin IPv6 kullanamadığınızı gösterdiğinden falan bahsedin. Umarım bir şeyler yaparlar bu konuda.
Samet2233 dedi: Evet. Destek Talebi Oluşturacağım. Evet Buyrun. Eki Görüntüle 1296933 Genişletmek için tıkla... Anladım. Dediğim gibi desteğe yazın ve sitelerin sizin IPv6 kullanamadığınızı gösterdiğinden falan bahsedin. Umarım bir şeyler yaparlar bu konuda.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #76 Hocam Bide Teşekkür ederim Size Yardımcı Oldunuz Baya. EkmekArasiHDD dedi: Anladım. Dediğim gibi desteğe yazın ve sitelerin sizin IPv6 kullanamadığınızı gösterdiğinden falan bahsedin. Umarım bir şeyler yaparlar bu konuda. Genişletmek için tıkla...
Hocam Bide Teşekkür ederim Size Yardımcı Oldunuz Baya. EkmekArasiHDD dedi: Anladım. Dediğim gibi desteğe yazın ve sitelerin sizin IPv6 kullanamadığınızı gösterdiğinden falan bahsedin. Umarım bir şeyler yaparlar bu konuda. Genişletmek için tıkla...
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Şubat 2022 #77 Samet2233 dedi: Hocam Bide Teşekkür ederim Size Yardımcı Oldunuz Baya. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Umarım IPv6 hizmetinizi sorunsuz biçimde alırsınız.
Samet2233 dedi: Hocam Bide Teşekkür ederim Size Yardımcı Oldunuz Baya. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Umarım IPv6 hizmetinizi sorunsuz biçimde alırsınız.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #78 EkmekArasiHDD dedi: Rica ederim. Umarım IPv6 hizmetinizi sorunsuz biçimde alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. EkmekArasiHDD dedi: Rica ederim. Umarım IPv6 hizmetinizi sorunsuz biçimde alırsınız. Genişletmek için tıkla... Sizi ben arkadaş ekliyebiliyor muyum burada.
EkmekArasiHDD dedi: Rica ederim. Umarım IPv6 hizmetinizi sorunsuz biçimde alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. EkmekArasiHDD dedi: Rica ederim. Umarım IPv6 hizmetinizi sorunsuz biçimde alırsınız. Genişletmek için tıkla... Sizi ben arkadaş ekliyebiliyor muyum burada.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.931 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 6 Şubat 2022 #79 Samet2233 dedi: Teşekkürler. Sizi ben arkadaş ekliyebiliyor muyum burada. Genişletmek için tıkla... İsterseniz takip edebilirsiniz. Etiketleyebilirsiniz de konulara. Günde 1 kez falan buraya uğruyorum ben.
Samet2233 dedi: Teşekkürler. Sizi ben arkadaş ekliyebiliyor muyum burada. Genişletmek için tıkla... İsterseniz takip edebilirsiniz. Etiketleyebilirsiniz de konulara. Günde 1 kez falan buraya uğruyorum ben.
Samet2233 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 626 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #80 EkmekArasiHDD dedi: İsterseniz takip edebilirsiniz. Etiketleyebilirsiniz de konulara. Günde 1 kez falan buraya uğruyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tamam Takipe Aldım Teşekkürler Talebi Açtım Baya ekran Görüntüsü Ekledim.
EkmekArasiHDD dedi: İsterseniz takip edebilirsiniz. Etiketleyebilirsiniz de konulara. Günde 1 kez falan buraya uğruyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tamam Takipe Aldım Teşekkürler Talebi Açtım Baya ekran Görüntüsü Ekledim.