Statik IP paylaşımı

Enes ERGÜN

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Statik IP kullanıyorum VECALL diye bir çağrı merkezi şirketiyle KARİYER.NET aracılıyla iletişime geçtim. Adamların Home Office diye bir projeleri var ilgimi çekti ve başvurdum. Yapacak olduğum iş şirket benim PC me Team Viewer ile bağlanıp bir arama programı kuracaklar, ve bana bir arama listesi ve konuşma metni verecekler bu metni ben kişileri arayıp okuyacağım (ürün ve servis tanıtacağım şu anki proje Turkcell SuperOnline satışı yapacağım) Prim usulü bir ücretlendirme olacak limitli geçiş satışı 25TL limitsiz geçiş satışı 30TL olacak. (benim kazanacağım para) Statik IP ücreti olan 5TL'yi de şirket ödeyecek.

Benim kafama takılan nokta şu ki benim statik IP mi kötü amaçla kullanımı sözkonusu olabilir mi? Veya bir artniyet olabilir mi?

Recep bey paylaşmaktan kasıt adamlar arama programını kurmak ve kurduktan soınra kendi dataları üzerinden kullanırtabilmek için benim statik IP almamı istediler bende aldım (TTNET ofisine gidip aylık 5 TL ücretle) 78.189..... gibi ve onlarla paylaşırsam bir sıkıntı oluşacak mı onu merak ediyorum.

Recep bey paylaşmaktan kasıt adamlar arama programını kurmak ve kurduktan soınra kendi dataları üzerinden kullanırtabilmek için benim statik IP almamı istediler bende aldım (TTNET ofisine gidip aylık 5 TL ücretle) 78.189..... gibi ve onlarla paylaşırsam bir sıkıntı oluşacak mı onu merak ediyorum.

Ne gibi bir sıkıntı?

Ip adresiniz çok gizli bir şey değildir ki, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bir de a-aksol@hotmail.com adresimle iletişime geçebilir miyiz bu olay hakkında biraz bilgi almak istiyorum. :)

Bir sorun olmaz. IP adresi bu ülkede çok sık kullanıldığı için çok önemli bir şey gibi algılanıyor ama sanıldığı kadar da büyük önem arz etmiyor. Ev telefonunuz gibi düşünün. Başkasının bilmesi çok da büyük sorun teşkil etmez.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı