Statik IP pingi düşürebilir mi?

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Vodafone net kullanıyorum ve Speedtest'te bile 50 ms ping alıyorum. Aylık belirli bir ücreti verip statik IP almam pingimi değiştirir mi? Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

@Marvine1337 yok hocam olay kabloyu aştı artık. CAT 6 çektim daha yeni ve ne yaparsam yapayım bir türlü pingim geçmiyor. Cidden elim kırılaydı da Vodafone'a geçmeseydim.

@Ek01000 ben DSL internet kullanıyorum. Telekom'da satın aldığımda en kötü 2 dakikaya internetim kesiliyor. Statik IP tanımlanıyor. Tahminimce internetin kesilir onlar söylerler sana müşteri hizmetleri. Statik IP alınca port açabilirsin bağlantın daha stabil olur diye düşünüyorum. Ek olarak CGNAT havuzun kötüyse etki etme olasılığı var. Kısaca denemekten başka bir şey yok.

@Ek01000 ben DSL internet kullanıyorum. Telekom'da satın aldığımda en kötü 2 dakikaya internetim kesiliyor. Statik IP tanımlanıyor. Tahminimce internetin kesilir onlar söylerler sana müşteri hizmetleri. Statik IP alınca port açabilirsin bağlantın daha stabil olur diye düşünüyorum. Ek olarak CGNAT havuzun kötüyse etki etme olasılığı var. Kısaca denemekten başka bir şey yok.
Teşekkürler bilgileriniz için. Fiyatlar konusunda bilginiz var mıdır? Yoksa müşteri hizmetlerinden öğrenirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı