Statik IP yüzünden hacklenmek mümkün mü?

@Lıterhf, öyle olmuyor işte. Dinamik IP sisteminde artık gerçek IP kullanılmıyor. CGNAT sistemi kullanılıyor. Bu yüzden de port açılamıyor. Ayrıca akşam vakitleri yoğunluk artınca yavaşlama ve paket kaybı gibi sorunlar da yaşanabiliyor. Şu anda gerçek IP adresleri sadece statik IP kullanıcılarına veriliyor. O yüzden de port açmak için statik IP şart.

Şunu da soyleyim akşamlar yoğun dediğin şey bolge ile alakalı bende sorun yok kusursuz 7/24 aynı hız 0 kesinti ile kullanıyorum konu dışına cıkmasan sevinirim büyük metin gayet açıklayıcı.
 
Uzun süredir Statik IP kullanıyorum. Bir zararını görmedim. İnterneti bilinçli bir şekilde kullandığınız takdirde başınızı ağrıtma ihtimali pek yüksek görünmüyor. İmkansız değil, ancak her saniye çıplakmış gibi güvensiz hissedilecek bir durum da yok. Aynı şekilde bende CGNAT denilen illetten kurtulmak hem de port açabilmek için başvurmuştum. 2 senedir kullanmaktayım.
 
IP adresi ile hacklanamazsınız eskiden olsaydı evinize en fazla pizza söylerlerdi artık öyle bir durum yok artık IP adresleri sadece ülke il veriyor.
 
Çok uzun süredir Statik IP kullanıyorum. Bir zararını görmedim. İnterneti bilinçli bir şekilde kullandığınız takdirde başınızı ağrıtma ihtimali pek yüksek görünmüyor. İmkansız değil, ancak her saniye çıplakmış gibi güvensiz hissedilecek bir durum da yok. Aynı şekilde bende CGNAT denilen illetten kurtulmak hem de port açabilmek için başvurmuştum. 2 senedir kullanmaktayım.
Ben de aynı sebepten dolayı statik IP aldım. O zaman bir sorun yok gibi görünüyor.

Şimdi tek dikkat etmem gereken şey Online oyunlarda IP ban yenilen her türlü hareketten uzak durmak.
 
Çok uzun süredir statik IP kullanıyorum. Bir zararını görmedim. İnterneti bilinçli bir şekilde kullandığınız takdirde başınızı ağrıtma ihtimali pek yüksek görünmüyor.

Burada hakklısınız yasa dışı-3.part uygulama program sitelere girmeseniz bir şey olmaz.
IP adresi ile hacklanamazsınız eskiden olsaydı evinize en fazla pizza söylerlerdi artık öyle bir durum yok artık IP adresleri sadece ülke il veriyor.

Bolge il bile fake.
 
Evet fakat statikte şu sorun var IP sürekli sabit fakat dinamikte ise sürekli değişiyor saldırıan kişiden %1 bile olsa kurtulma oranın %100 dür.

Her firma her program site giriş logunu tutar şu an Rust sunucum var log tutuluyor güvenlik amacı ile.

Dinamik var.

Eki Görüntüle 1285671

Profilime bakabilirsin dinamik ile stabile internet 24Mbps gereksiz bir şey statik internetini stabil sağlamaz daha hızlı acıp kapatmana yarar dinamikte ise IP tanımlamada aşırı yavaş.

Virüs attığı sürece IP değişse bile yine adama gidiyor zaten adresin.
 

Geri
Yukarı