S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 19 Eylül 2023 #1 Türk Telekom FTTH'de denemek için statik IP aldım ve yarı yarıya daha düşük ping sonucu aldım.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 19 Eylül 2023 #2 Kullandığı rota farklı olabilir. 7 hoptan 8. hop a giderken farklı yol izliyordur. Artı 0 Eksi
KS KS S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 19 Eylül 2023 #3 Mertcan39 dedi: Kullandığı rota farklı olabilir. 7 hoptan 8. hop a giderken farklı yol izliyordur. Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir şey var? Gittiği yer aynı 7'den 8'e. Artı 0 Eksi
Mertcan39 dedi: Kullandığı rota farklı olabilir. 7 hoptan 8. hop a giderken farklı yol izliyordur. Genişletmek için tıkla... Neden böyle bir şey var? Gittiği yer aynı 7'den 8'e.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 19 Eylül 2023 #4 Sertidegni dedi: Neden böyle bir şey var? Gittiği yer aynı 7'den 8'e. Genişletmek için tıkla... 2 ayrı statik IP arası bile ping süresi değişebilir. Firma tercihi maalesef.comnet'te CGNAT+statik IP tamamen aynı sürede ulaşıyor. Artı 0 Eksi
Sertidegni dedi: Neden böyle bir şey var? Gittiği yer aynı 7'den 8'e. Genişletmek için tıkla... 2 ayrı statik IP arası bile ping süresi değişebilir. Firma tercihi maalesef.comnet'te CGNAT+statik IP tamamen aynı sürede ulaşıyor.
KS KS S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 19 Eylül 2023 #5 Mertcan39 dedi: 2 ayrı statik IP arası bile ping süresi değişebilir. Firma tercihi maalesef.comnet'te CGNAT+statik IP tamamen aynı sürede ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Comnet'te bu adrese 20 ms ile giden görmüştüm kaldı ki looking glass sayfasında da öyle ama çok kesinti olduğunu okuduğumdan geçmek istemiyorum. Artı 0 Eksi
Mertcan39 dedi: 2 ayrı statik IP arası bile ping süresi değişebilir. Firma tercihi maalesef.comnet'te CGNAT+statik IP tamamen aynı sürede ulaşıyor. Genişletmek için tıkla... Comnet'te bu adrese 20 ms ile giden görmüştüm kaldı ki looking glass sayfasında da öyle ama çok kesinti olduğunu okuduğumdan geçmek istemiyorum.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.524 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 19 Eylül 2023 #6 Sertidegni dedi: Comnet'te bu adrese 20 ms ile giden görmüştüm kaldı ki looking glass sayfasında da öyle ama çok kesinti olduğunu okuduğumdan geçmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmenize gerek yok. Bende Comnet'te statik IP kullanıyorum FTP server kurduğum için. Size olanı söyledim. Artı 0 Eksi
Sertidegni dedi: Comnet'te bu adrese 20 ms ile giden görmüştüm kaldı ki looking glass sayfasında da öyle ama çok kesinti olduğunu okuduğumdan geçmek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Geçmenize gerek yok. Bende Comnet'te statik IP kullanıyorum FTP server kurduğum için. Size olanı söyledim.