Steam 0 Bytes/s Sorunu

Tarıkhmz

Decapat
Arkadaşlar merhaba, çok önemli konu oldu artık bu benim için. Yaklaşık 2 aydır Steam üzerinden oyun yüklerken 3-4 GB yükledikten sonra direkt 0 bytes düşüyor. Olabildigince ne yapılabilirse yapmaya çalıştım, format attım Win 7'den Win 10'a geçtim. 160 GB'lık harddisk taktırdım, Türk Telekom'u aradım sorun var mı diye, onlar da sorun olmadıgını söyledi. Lütfen artık yardım edin. Olabildigince dediklerinizi yapmaya çalışıcam, bir sürü şey denedim. Önbellegi temizledim, Steam bölge degiştim, olabildigince her şeyi yaptım yine olmadı lütfen yardım edin.

2222.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz durumlardan indirmeyi durdurun, 10-20 saniye kadar bekleyip tekrar başlatın. Bir süre (tahminimce 5-10 saniye) indirecek sonra yine kesilecek, bu durumda herhangi bir şey yapmayıp kendi haline bırakmanız gerekli (bende bu sorun olduğunda o şekilde çözüyorum) bir süre sonra kendi kendine başlayıp devam edecektir, ara sıra kesilmeler olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı