Steam 0 seviye hesapla nasıl takas yapılır?

cherrynekk

Hectopat
Arkadaşlar dün arkadaşımla CS:GO girecektik. Arkadaşım kendi hesabına giremedi ve benden en eski hesabımı istedi, ben de verdim. Beraber oynadık ve o hesaba item düştü ama hesapta para yok, yani 0 Level ve Guard'ı e-posta. İtemi kendime çekmem için ne yapmam gerekiyor? Para mı atmam gerekiyor yoksa Guard'ı telefona geçirmem mi?

kl.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün arkadaşımla CS:GO girecektik. Arkadaşım kendi hesabına giremedi ve benden en eski hesabımı istedi, ben de verdim. Beraber oynadık ve o hesaba item düştü ama hesapta para yok, yani 0 Level ve Guard'ı e-posta. İtemi kendime çekmem için ne yapmam gerekiyor? Para mı atmam gerekiyor yoksa Guard'ı telefona geçirmem mi?

Eki Görüntüle 874926

40-45 TL yatır sonra skini takasla başka şansın yok.

AK-47 Zümrüt Çizgili mi düşürdünüz. Şansa bak 😁

Steam Guard açmak 15 gün takas ve pazar engeli koyuyor dolayısıyla başka bir yol yok ise en kısa sürede açmanızı tavsiye ederim. 15 Gün ne kadar erken aktif olursa o kadar çabuk biter.

AK-47 zümrüt çizgili mi düşürdünüz. Şansa bak 😁

Steam Guard açmak 15 gün takas ve pazar engeli koyuyor dolayısıyla başka bir yol yok ise en kısa sürede açmanızı tavsiye ederim. 15 gün ne kadar erken aktif olursa o kadar çabuk biter.

50 TL ya az da değil ben kasadan o kadar item düşüremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı