Satılık Steam 200 TL değerinde cüzdan kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalan bakiyeniz nedir?

Kodu nasıl gönderim sağlayacaksınız? Bakiyeniz üzerinden mi yoksa kart üzeriden mi ?
Steam cüzdan kodu. Discord üzerinden teslim ediyorum. Steam bakiyemden hediye şeklinde değil. Verdiğim kodu hesabınızda aktive ettiğiniz zaman direk steam cüzdanınıza yansır. Böylece ister oyun alışverişi ister de steam pazarında kullanabiliyorsunuz.

Steam cüzdan kodu. Discord üzerinden teslim ediyorum. Steam bakiyemden hediye şeklinde değil. Verdiğim kodu hesabınızda aktive ettiğiniz zaman direk steam cüzdanınıza yansır. Böylece ister oyun alışverişi ister de steam pazarında kullanabiliyorsunuz.
Anladım sizi ancak bu aralar çalıntı kart olayları meşhur. Sizin için demiyorum ancak cc ile yapılan her alışveriş veya hediye gönderim sonra direkt iade ediliyor. Cüzdan kodu gönderiminde böyle bir durum var mı yaşanır mı bilemiyorum.

Anladım sizi ancak bu aralar çalıntı kart olayları meşhur. Sizin için demiyorum ancak cc ile yapılan her alışveriş veya hediye gönderim sonra direkt iade ediliyor. Cüzdan kodu gönderiminde böyle bir durum var mı yaşanır mı bilemiyorum.
Konunun cc ile bir alakası yok. Benim elime uyguna geçen kodu bir miktar kazanç ile satıyorum. Cüzdan kodunu girdiğiniz zaman hesabınıza tanımlanır. İade olacak bir durum yok. Alacaksanız discord üzerinden ulaşabilirsiniz. Yoksa İlanı kirletebilcek yorumlardan sakınalım. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı