Çözüldü Steam 3. parti programla tüm başarımları açmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

336277

Hectopat
Merhabalar ben Steam Achievement Manager adlı programla Payday 2 oyunun Steam'den tüm başarımlarını açmayı düşünüyorum. Bunun sakıncası veya da ban gibi bir riski var mı?

Çözüm
Birine bak ben hile yaparak bütün başarımları açtım demediğiniz sürece banlanmazsınız fakat güvenlik konusunda neden size bedavadan bütün başarımları açsınlar ki deneyen birisine şahit olmuştum hesabında bir sorun olmadı. Ama güvenlik riski olabilir tavsiye etmem.
Bende şimdi sizin sayenizde programı keşfettim ve kullanmış bulundum. Oyunlarda başarım kazanmayı çok seviyorum ama örnek vermem gerekirse Outlast oynamıştım bir hafta önce. Oyunu bitirmeme rağmen başarımlarımın çoğunun eksik kaldığını fark ettim. Skyrim gibi açık dünya oyunu olsa, gidip yaparım ama böyle bir oyunda kim tekrar uğraşır ki? Bu uygulamayı kullanınca oyunu bitirdiğimi hissettim. Teşekkürler.

arkadaşıma 4 sene önce hesabımı vermiştim ve bu hileyi yaptığını farkettim ban yemedim ama
bunu kaldırmamın yolu yok mu en azından mail atsam durumu ifade etsem ne olur?
yıllar sonra tekrar ciddi olarak kasmayı düşünüyorum emeğim boşa gitsin istemiyorum.
not:15-16 yaşındaki kardeşlerim aman nolcak diye hesap falan vermesin sonuç ortada

Fark edilirse profilinize yaptırım uygulanabilir ama şu ana kadar başarım bastığı için yaptırım uygulanan bir profil görmedim, belki de gözümden kaçmıştır.
Velhasıl istiyorsanız kullanın, ama kendiniz oynayarak kazanırsanız daha zevkli olacağı kanaatindeyim.

...güvenlik konusunda neden size bedavadan bütün başarımları açsınlar ki?
Program açık kaynak kodlu, güvenlik sorunu olması imkansız. Olsa şimdiye kadar milyon kere yaymışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…