Bende şimdi sizin sayenizde programı keşfettim ve kullanmış bulundum. Oyunlarda başarım kazanmayı çok seviyorum ama örnek vermem gerekirse Outlast oynamıştım bir hafta önce. Oyunu bitirmeme rağmen başarımlarımın çoğunun eksik kaldığını fark ettim. Skyrim gibi açık dünya oyunu olsa, gidip yaparım ama böyle bir oyunda kim tekrar uğraşır ki? Bu uygulamayı kullanınca oyunu bitirdiğimi hissettim.Uzun süredir kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım.
Steam Achievement Manager/SAM.Picker Rehberi
Steam Achievement Manager diğer adıyla SAM.Picker size Steam Başarımlarını birkaç tık ile kazandıran küçük bir araç. Steam Achievement Manager resmi bir uygulama değildir ve yasaklanmanıza sebep olabilir, sorumluluk tamamen size ait. Ben kendi hesabımda uzun süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı...www.technopat.net
Hatta az önce kullandım.
Eki Görüntüle 639207
Bir tanıdığım CS'de başarım hilesi kullandı ve banlandı.
Program açık kaynak kodlu, güvenlik sorunu olması imkansız. Olsa şimdiye kadar milyon kere yaymışlardı....güvenlik konusunda neden size bedavadan bütün başarımları açsınlar ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.