Çözüldü "Steam (32 Bit)" çok fazla CPU kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SleenzyY

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, biraz önce Valorant adlı oyuna girdim ve feci kötü bir performans yaşadım. Oyundan çıktım, görev yöneticisini açtım ve CPU kısmı %100 gözüküyordu. CPU kısmını sıraladım ve "Steam (32 Bit)" adlı uygulamanın (ki normal Steam olduğunu düşünüyorum) %47 civarında CPU kullandığını gördüm. Sizce bu bir virüs müdür? Önerisi olan var mı? Teşekkürler hepinize.

Sisteminiz nedir ?

Bir şey indiriyorsanız fazla kaynak tüketebiliyor.
CS:GO indiriyordum fakat durdurmuştum. Bilgisayarı yeniden başlattım acaba indirme başlamış olabilir mi? Bir kontrol edeyim.
CS:GO indiriyordum fakat durdurmuştum. Bilgisayarı yeniden başlattım acaba indirme başlamış olabilir mi? Bir kontrol edeyim.
Evet, indirme tekrardan başlamış.

İndirilen şeyi sıradan kaldırmazsanız bilgisayar yeniden açıldığında yeniden başlar.
Evet, tekrardan başlatmış.
Sizce virüs taraması yapmama gerek var mıdır?
Bu arada yeri burası mı bilmiyorum fakat görev yöneticinden baktığımda Google Chrome (11) yazıyor. Bunun olayı nedir? (arkada 3 tane sekme açık.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…