Çözüldü Steam Achievement Manager ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

554130

Decipat
Hocalarım selam, şu aralar çok fazla Team Fortress 2 oynuyorum. Team Fortress 2'nin wiki sayfasında gezerken "Spiral Knight" adlı bir oyunda başarım tamamlayınca TF2 kozmetiği kazanacağımızı fark ettim. Spiral Knight'ı oynadım fakat kozmetik kazandıran başarımı açamadım oyunu beceremediğimden dolayı. Bu yüzden SAM kullanmak istiyorum. Sadece ödül kazandıran başarımı açacağım, başka hiçbir başarımı açmayacağım.

Acaba VAC ban yer miyim ya da hesabımın kapatılması gibi bir sorun yaşar mıyım? Oyunda VAC Ban vs. görmedim fakat oyun multiplayer olduğu için biraz korktum sizlere danışmak istedim. (61 kişilik arkadaş listemde 5-6 kişi açık açık kütüphanelerindeki tüm oyunların tüm başarımlarını açıyorlar SAM ile onlar yemediyse ben de tek bir başarım için ban yemem diye düşünüyorum).

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
SAM hicbir sekilde oyun dosyalarina erisim saglamiyor. VAC yasaklanmasi alabilmeniz icin hem oyun dosyalarina müdahale etmeniz gerekiyor, hem de VAC korumali sunucuya baglanmaniz gerekiyor. Programi kullanirken ikisini de yapmiyorsunuz. Kisacasi yasaklama alma ihtimaliniz bulunmuyor.

Programi bizzat kullanmisligim var.
Bilmiyorum ama bu iş için asf veya hourboostr kullanman daha iyi olur.

Onlar dosyalara erişiyor mu? Eğer erişmiyor ise kullanacağım sadece saat kasmak için ban yemek istemiyorum hesaplar çok dolu Steam dahil oyun dahil her şeye çok para harcadım.

Onlar dosyalara erişiyor mu? Eğer erişmiyor ise kullanacağım sadece saat kasmak için ban yemek istemiyorum hesaplar çok dolu Steam dahil oyun dahil her şeye çok para harcadım.
Hocam SAM mi Steamhourboost mu ? hangisi daha garanti ban yedirmez sadece saat kasacağım online oyunlar dahili

Son düzenleme:
Ben Idle Master extended kullandım ve 10k saat kasmışım toplamda. Şu an hesap 3. yaşına falan girdi ve hala herhangi bir ban yemedim. API limitlerinden dolayı Max 32 oyun açabilirsiniz aynı anda.

Idle Master DBD saat kassam ban yer miyim? Gelişim açınca ban yeniliyormuş ben sadece saat kasmak istiyorum CS dahil mesela en risklisinde bile ban yeme şansı var mı yok mu hocam içim rahat olsun istiyorum ya korka korka PC'yi acık bırakacağım desem musait olamıyorum platform değiştirdim saatim gitti 2K saatim vardı DL2 gibi oyunlarda. Kendim kastığım şimdi programla kasmak istiyorum fakat ban yeme riskinden korktuğumdan en iyisini seçmek istiyorum o zaman Idle Master mi en iyisi?

Ben Idle Master extended kullandım ve 10k saat kasmışım toplamda. Şu an hesap 3. yaşına falan girdi ve hala herhangi bir ban yemedim. API limitlerinden dolayı Max 32 oyun açabilirsiniz aynı anda.

Hocam Steam idlede şifre falan istiyor o nedir? Ben Steam hourboost kullansam ban yer miyim sadece saat kasmak için dosyalara erişmiyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Idle Master DBD saat kassam ban yer miyim? Gelişim açınca ban yeniliyormuş ben sadece saat kasmak istiyorum CS dahil mesela en risklisinde bile ban yeme şansı var mı yok mu hocam içim rahat olsun istiyorum ya korka korka PC'yi acık bırakacağım desem musait olamıyorum platform değiştirdim saatim gitti 2K saatim vardı DL2 gibi oyunlarda. Kendim kastığım şimdi programla kasmak istiyorum fakat ban yeme riskinden korktuğumdan en iyisini seçmek istiyorum o zaman Idle Master mi en iyisi?

Hocam Steam idlede şifre falan istiyor o nedir? Ben Steam hourboost kullansam ban yer miyim sadece saat kasmak için dosyalara erişmiyor diye biliyorum.
Ben CSGO'da da saat kastım. Hatta 2 haftada 2000 saat olarak gözüküyordu profilde. Bu zamana kadar 3 hesapta hem idle daddy hem de idle master extended kullandım ve hiç bir şekilde ban yemedim.

Idle master extendedda istediği şifre senin hesabının adına API paketi göndermesi için (Abi ben bu oyunu oynuyorum paketleri yani) kullanılıyor diye biliyorum. Kendim kullandım ve bir sorun görmedim.

Idle Daddy'i telefondan da kullanabilirsiniz. Idle master extended için bilgisayarın açık olması gerekir. 2 çekirdek aktif edip monitörü de kapatırsanız neredeyse hiç güç çekmez sisteminiz. Benim server bilgisayarım var aynı anda 6 7 hesapta saat kasmayı planlıyorum Idle Master Extended ile.

Ben CS:GO'da da saat kastım. Hatta 2 haftada 2000 saat olarak gözüküyordu profilde. Bu zamana kadar 3 hesapta hem Idle Daddy hem de Idle Master extended kullandım ve hiçbir şekilde ban yemedim.

Idle Master extendedda istediği şifre senin hesabının adına API paketi göndermesi için (abi ben bu oyunu oynuyorum paketleri yani) kullanılıyor diye biliyorum. Kendim kullandım ve bir sorun görmedim.

Idle Daddy'i telefondan da kullanabilirsiniz. Idle Master extended için bilgisayarın açık olması gerekir. 2 çekirdek aktif edip monitörü de kapatırsanız neredeyse hiç güç çekmez sisteminiz. Benim server bilgisayarım var aynı anda 6 7 hesapta saat kasmayı planlıyorum Idle Master extended ile.

Hocam aynı şeyi sam de yapsam bir problem yaşar mıyım? Sadece saat kasmak için idle yerine sam kullansam.

Hocam aynı şeyi sam de yapsam bir problem yaşar mıyım? Sadece saat kasmak için idle yerine sam kullansam.

Şu şifre işi benim içime sinmedi yaparım ama işte dosyalara erişirde cartcurt cahil olarak algılamayın biliyorum erişmiyor fakat içime sinsin aynı şeyi eğer sam yapıyor ise sam ile gideceğim ama eğer yok samden daha garanti vs. ise bakarım bir Idle Master'e ama yok aynı şey ne farkı var derseniz sam ne diyorsunuz?

Ben CS:GO'da da saat kastım. Hatta 2 haftada 2000 saat olarak gözüküyordu profilde. Bu zamana kadar 3 hesapta hem Idle Daddy hem de Idle Master extended kullandım ve hiçbir şekilde ban yemedim.

Idle Master extendedda istediği şifre senin hesabının adına API paketi göndermesi için (abi ben bu oyunu oynuyorum paketleri yani) kullanılıyor diye biliyorum. Kendim kullandım ve bir sorun görmedim.

Idle Daddy'i telefondan da kullanabilirsiniz. Idle Master extended için bilgisayarın açık olması gerekir. 2 çekirdek aktif edip monitörü de kapatırsanız neredeyse hiç güç çekmez sisteminiz. Benim server bilgisayarım var aynı anda 6 7 hesapta saat kasmayı planlıyorum Idle Master extended ile.

Hocam bir de son bir sorum olsun bu samden saat kasarken aynı anda 2 oyuna girersem bir problem çıkar mı? Bandır odur budur görünmeze alsam durumumu.

Son düzenleme:

Şu şifre işi benim içime sinmedi yaparım ama işte dosyalara erişirde cartcurt cahil olarak algılamayın biliyorum erişmiyor fakat içime sinsin aynı şeyi eğer sam yapıyor ise sam ile gideceğim ama eğer yok samden daha garanti vs. ise bakarım bir Idle Master'e ama yok aynı şey ne farkı var derseniz sam ne diyorsunuz?

Hocam bir de son bir sorum olsun bu samden saat kasarken aynı anda 2 oyuna girersem bir problem çıkar mı? Bandır odur budur görünmeze alsam durumumu.
Steam achivement manager hakkında emin değilim. Hiç kullanmadım. Ancak başarım hilesi için vs. sorunu yok diye biliyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam bir oyun çalışıyorken idle master gibi uygulamalarda diğer oyunları açamıyorsunuz.

Sam hiçbir sekilde oyun dosyalarina erisim saglamiyor. VAC yasaklanmasi alabilmeniz icin hem oyun dosyalarina müdahale etmeniz gerekiyor, hem de VAC korumali sunucuya baglanmaniz gerekiyor. Programi kullanirken ikisini de yapmiyorsunuz. Kisacasi yasaklama alma ihtimaliniz bulunmuyor.

Programi bizzat kullanmisligim var.

Şikayet üzerine ban yedirtir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı