R reaver1 Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #1 Steam achievement mananger ile başarımlarımı sildim ama oyunun altındaki yerde başarımlarım Full olarak gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2023
Steam achievement mananger ile başarımlarımı sildim ama oyunun altındaki yerde başarımlarım Full olarak gözüküyor.
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 8 Ocak 2023 #2 reaver1 dedi: Steam achievement mananger ile başarımlarımı sildim ama oyunun altındaki yerde başarımlarım Full olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1627057 Genişletmek için tıkla... Burası aktiviteler ekranı gibi bir yer. Başarılar oyunun başarımlar 0/100 yerinde 0 gözüküyorsa silinmiştir. Aktiviteyi gerçekleştirdiniz ve bu kısımı silemezsiniz maalesef. Artı 0 Eksi
reaver1 dedi: Steam achievement mananger ile başarımlarımı sildim ama oyunun altındaki yerde başarımlarım Full olarak gözüküyor. Eki Görüntüle 1627057 Genişletmek için tıkla... Burası aktiviteler ekranı gibi bir yer. Başarılar oyunun başarımlar 0/100 yerinde 0 gözüküyorsa silinmiştir. Aktiviteyi gerçekleştirdiniz ve bu kısımı silemezsiniz maalesef.