Bu uygulamadan yasaklanan kısı yok bana banlandıgına daır bır SS kanıt gosterırsen fıkrımı degısebılır.

Selam FIFA oynarken Steam başarımı kazanamıyorum, SAM ile yanlış bir şey yapmış olabilirim belki, EA Play uygulamasında başarım geliyor fakat Steam de gelmiyor, nedenini çözümünü biliyor musunuz?

bende direkt hesaba girmedi nasıl olacak?

Hocam kullanılan program nedir ve ne oldu hesabınız ban yedi mi ?

Selam, ban yiyen vs oldu mu acaba?

Hocam merhaba bir şeyi merak ediyorum zamanında sizden bu yazılımı görüp aynı şekilde yapmıştım benim kütüphanemde olmayan 7 oyunu da full başarımlarını açmıştım ve o 7 oyun şu an %100 yapılmış olarak görünüyor ama ne onlara sahibim ne de oynadım şimdi tekrar bu yazılımı indirip o oyunların başarımlarını geri alsam acaba o %100 yapılmış kategorisinden kalkarlar mı?

Not - aynı yazılımla kaldırmayı denedim fakat oradan kalkmadı sonra Steam desteğe anlattım destek de oradaki verileri silemiyoruz dedi ayrıca bu yazılımı tınlamıyorlar yani başarım açmak isteyen yeni keşfetmiş arkadaşlara bilgi olsun.

Aynı yazılımla kaldırmayı denedim fakat oradan kalkmadı.

Düzeltiyorum yazılımla başarıları geri alırsanız biraz zaman geçince kalkıyor sanırım çünkü bende anlık olarak kalkmamıştı ama sonradan kalktı o yerden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…