Steam aile paylaşımı Arma 3 ve Rainbow Six: Siege'de hata veriyor

378923

Hectopat
Hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar. Yukarıda da gördüğünüz gibi Steam bazı oyunlara izin vermiyor. Açıklamada sadece hesap gerektiren, yani GTA V gibi oyunları paylaşamazsın diyor. Tamam hadi R6'yı anladım da Arma 3 niye yok? Hiç diğer hesabın kütüphanesinde bile gözükmüyor :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama kardeşim öyle saçmalık mı olur ee o zaman ben niye arkadaşıma oyun paylaşacağım birlikte oynayamayacaksak ? Oldum olası bu Steam kurallarından nefret etmişimdir ne kadar da çok kullansam.

Ama kardeşim öyle saçmalık mı olur ee o zaman ben niye arkadaşıma oyun paylaşacağım birlikte oynayamayacaksak ? Oldum olası bu Steam kurallarından nefret etmişimdir ne kadar da çok kullansam.
Bedavaya online bir oyunu vereceksin ve üstüne aynı anda oynayacaksın, yok öyle bir dünya.

Böyle bir şeyin olması iki büyük saçmalık olur. Birincisi, oyunu bir kişinin alması be beş farklı hesaba paylaşım yapıp onlara ücretsiz oynatması bu oyunun az satılmasına neden olur. Bu da yapımcı firmayı büyğk etkiler. İkincisi de, bu kurallar koyulmadan önce binlerce oyuncu PUBG, R6 gibi oyunları yan hesabına paylaşım yapıp hile ile oynaması. Ve ban kararı alındığında sadece yan hesabının ban yemesi. Bu yüzden online oyunlar aile paylaşımı desteklemez dostum.

Ama kardeşim öyle saçmalık mı olur ee o zaman ben niye arkadaşıma oyun paylaşacağım birlikte oynayamayacaksak? Oldum olası bu Steam kurallarından nefret etmişimdir ne kadar da çok kullansam.

Senin iyiliğin için böyle bir kural var, arkadaşın veya başka bir aile paylaşımı yaptığın insan her ne kadar güvenirsen güven, ya hile açarsa? Ne yapacaksın bu sefer o hile açtı diye sen ban yiyeceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı