Steam aile paylaşımı ile aynı anda 2 kişi oynanırsa ne olur?

Evet aynı oyunda olmadığınız sürece sıkıntı yok. Aynı oyuna girerseniz oyun arkadaşına ait olduğu için dediğim gibi seni bir süre sonra atacaktır.

Yanlış bilgi oyun sahibi arkadaşınız kendi oyunlarından birisini oynuyorsa onun kütüphanesindeki tüm oyunlar sizde yükle veya oyna seçeneği yerine satın al yazar. Eğer siz arkadaşınızın kütüphanesindeki bir oyunu oynarken, arkadaşınız da kendi oyunlarından birisini oynarsa size 5 dk içinde atılacaksınız diye bir bildirim gelir. Çevrimdışı modda başlatmak çözüyor veya arkadaşınızın oyun oynamaması lazım.
 
Hocam siz Valve'nin bile düşünmediği hareketi uygulamışsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Arkadaşım başka bir arkadaşı vasıtasıyla yakuza 7 oynayacak bende onun kütüphanesinden aile paylaşımı ile yakuza 3 oynayacaktım şimdi o hiç çıkmaz bende oynayamazdım cevaplandığı iyi oldu sağ olun.

Hocam internetsiz bir oyun olduğunda arkadaşınıza 2 dakika çıkar mısın diyorsunuz siz giriyorsunuz sonra internet bağlantınızı kesiyorsunuz böylelikle aynı anda oynuyorsunuz aramızda kalsın.
 
Anladığım kadarıyla arkadaşı başka paylaşılmış kütüphaneden oynuyor o ise arkadaşı tarafından ona paylaşılmış kütüphaneden oynuyor yani doğru anladıysam kütüphaneler aynı değil bu yüzden oynayabileceklerini yazdım. Fakat kütüphaneler aynı olunca farklı bile olsa aynı anda oynanamadığını bilmiyordum öğrenmiş oldum.

Maalesef eski mesajları düzenleyemiyorum. Ceza yazılacaksa yapacak bir şey yok anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.

Kütüphaneler farklı dediğim gibi arkadaşım başka kütüphaneden yakuza 7 ben arkadaşımın kütüphanesinden yakuza 3 oynayacağım.
 

Geri
Yukarı