Steam aile paylaşımı yapmak riskli mi?

koniquest

Hectopat
Daha fazla  
Kuzenim benim hesabımda bir oyunu oynamak istediğini söyledi. Onu eklesem oyunu bitirince aileden atsam sıkıntı olur mu? O, o oyunu oynarken ben oynayabilecek miyim?

İstediği Oyun Portal 2 bu arada.

Detaylı bilgi için şu sayfayı okuyabilirsin, çeviri de yapabilirsin.

Bildiğim kadarıyla bir riski yok, senin kütüphanende "izin verdiğin" oyunlara erişip kurup oynuyor. Daha sonra istediğin zaman aileden çıkartabilirsin. Sen farklı oyunda iken o farklı bir oyun oynayabilir. Ama aynı oyuna giremezsiniz.

Hocam sanırım farklı bir aileye katılmak için 1 yıl beklenmesi gerekiyormuş emin değilim ama uzun bir süre katılamayabilir başka ailelere. Bunu göze alarak girerse sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Kuzeninizin sistemi Portal 2 açabileceğine emin olmalısınız.

O hesabımı yönetemez değil mi? Sadece o oyunu oynar. Bana bir dezavantajı olur mu?
Hesabına bir erişimi yok, sadece kütüphanende senin izin verdiğin oyunları indirip oynayabiliyor. Dezavantajı yok. Ayrıca bir istek isterse sana bildirim geliyor.

Kuzenim benim hesabımda bir oyunu oynamak istediğini söyledi. Onu eklesem oyunu bitirince aileden atsam sıkıntı olur mu? O, o oyunu oynarken ben oynayabilecek miyim?

İstediği Oyun Portal 2 bu arada.
Hocam aynı anda aynı oyunu oynayamazsınız. Fakat çevrimdışı modda sanırsam oynayabiliyordunuz.

Vallahi aynı anda oyuna girememeniz dışında hiçbir dezavantajı yok. Biz kuzenlerim ve birkaç arkadaşımla ortak aile kurduk. Bayağı iyi bir şey kütüphanede 200 oyun var şu an :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı