Steam Anketine Göre Windows 11 Kullanımı Büyük Oranda Azaldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Steam-Anketine-Gore-Windows-11-Kullanimi-Buyuk-Oranda-Azaldi-1.jpg

Valve’ın düzenli olarak güncellediği Steam donanım ve yazılım anketinin Mart ayı sonuçları açıklandı. Söz konusu ankette Windows 11 kullanımının önemli bir derecede azaldığı kendini belli ediyor. Buradaki azalış ise Windows 10’a yaramış durumda. Steam, sonuçlara baktığımızda Windows 11 ve 10 kullanıcılarının %96.36’sını elinde tutuyor. Öte yandan eski Windows sürümleri artık Microsoft’tan destek almasa da, bazı […]

Devamı: Steam Anketine Göre Windows 11 Kullanımı Büyük Oranda Azaldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

11'e doğru düzgün geçiş yokken 12'nin haberleri gelmeye başladı. Windows'un bile uzun dönem planları arasında olmayan bir şeye kimse niyetlenmez. Vista'ya benzedi bu iş.
Windows 12 mevzusu tamamen medyanın uydurması diye düşünüyorum. Windows 11 hali hazırda geliştirme aşamasındayken neden yeni bir işletim sistemi çıksın? Android değil ki bu.

Windows 11'den Windows 10'a geçtim ve bir süre Windows 11'e geçmeyi düşünmüyorum. Windows 10 daha iyi bence.

Katılıyorum hocam.
Ben şu hikayemi buraya bırakıyorum.

Windows 10'dan daha hızlı ve kullanışlı. Tasarımı daha güzel.
Benim sistemimde maalesef değil üstad. Çok kasıyor sistemim de Windows 11. Bir çok insanın da kasıyor. Şu anlık iyi bir işletim sistemi değil.

Kağıt üzerinde benim sistemim uyumlu ama kullanınca kullanılmadığını, Windows 10'a göre çok performans sorunları olduğu anlaşılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı