Steam Bakiyeyi Nakite Çevirmek

mert99x

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2018
Mesajlar
381
Arkadaşlar elimde olan 1200 TL Steam bakiyesini nasıl en karlı biçimde nakite çevirebilirim? CS:GO key yapmayı denedim fakat ByNoGame çok komisyon kesiyor, maksimum 800 TL'ye çevirebiliyorum onu da kim bilir ne zaman satılır. Lütfen yardım edin en karlı nasıl çevirebilirim bu parayı ben?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara çok yoğun CS GO oynuyordum ve acayip silahlar, skinler düşüyordu. Onları sata sata bir ayda 200 lira kazanmıştım. Yıl içerisinde başka oyun itemleri de olunca 600 lira civarı olmuştu. Ben insanlara oyun satarak paraya çevirdim onları. Kredi kartı kullanmak istemeyen kişilere nakit karşılığında oyunları satın alıp hediye kodu gönderdim. Cüzdanımı bu şekilde paraya çevirmiştim. Belki bu yöntemi uygulayabilirsiniz.
 
Maalesef, sanırım seçemiyoruz..
 

Dosya Ekleri

  • vvvvvvvvvvvvvvvvvvv.png
    vvvvvvvvvvvvvvvvvvv.png
    82,8 KB · Görüntüleme: 532
%25 gibi bir oranla gift satışı yapacaksın. Mesela bir oyun 100 lira, senden bu oyunu alıp bana hediye olarak göndermen için 75 TL ödüyorum, ben oyunu ucuza almış oluyorum sen de bakiyeni nakite çevirmiş oluyorsun. Tabi insanların sana güvenmesi lazım önce.
Ben DH'de 700 küsür liralık bakiyeyi %30 indirimle sattım başlarda referansım yok diye önce oyun sonra para şeklinde satmak gibi bir hataya düştüm 110 TL falan çarptılar benden. Sakın benim gibi parayı almadan iş yapma.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı