Steam başarı hilesi ban sebebi mi?

Merhaba. 1 yıl önce CS:GO'da başarı hilesi yapmıştım. Şu an pişman oldum. Hile ile kazandığım başarıları silebilme gibi bir imkanım var mıdır? Veya bu ban sebebi midir?

Ban riski diye bir şey yok bütün oyunlara yaptım. Ben CS:GO yapma diyenlerde hiçbir şey bilmiyen insanlardır hayatta bazen risk almak gerekir.

Blitz'in sorun olup olmayacağını bilemiyorum da ne olur ne olmaz, gene de kapat.

Anlıyorum, o zaman dert etmeni gerektirecek bir sorun yok gibi gözüküyor sucuk bey

Sorun oluşturmaz, başarım hilesini kullanınca tüm başarılar aynı gün ve aynı zaman olarak gözüküyor. Sadece görüntüden ibaret olduğu için Valve peşine düşmüyor.

Hocam bazı başarımlar farklı gün ve saat olarak gözüküyor hepsi aynı değil oynama sürem 60 saat başka birinin beni report etmesi herhangi bir sorun çıkarır mı?

Hocam bazı başarımlar farklı gün ve saat olarak gözüküyor hepsi aynı değil oynama sürem 60 saat başka birinin beni report etmesi herhangi bir sorun çıkarır mı?
Çıkmaz hocam. Zaten 1 yıl olmuş.

@Kangal Sucuk sorun çıkarmaz. Yapamadığın başarıları yapar, programla yaptığın başarılar aynı gün ve zaman olarak gözükür.

Rica ederim, 1-2 saat oynamayla tüm başarımları açanlar da oluyor. Oynama süreniz yüksek olsa bile başarımları kazanma saatine bakınca oradan da anlaşılıyor. Kısacası dert etmeyi gerektirecek bir şey yok ortada. İçin rahat olsun

Tabii ki de hocam hepsi aynı gün aynı saat anlaşılması zor değil ama bu konuyu son 2 saattir dert etmiştim çok teşekkür ederim Osman aga içim artık daha rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…