Steam başarı hilesi ban sebebi mi?

İçinin rahat olmasına sevindim sucuk bey, aklına takılan bir soru olursa konu açıp etiketleyebilirsin beni. İyi akşamlar :)

İçinin rahat olmasına sevindim sucuk bey, aklına takılan bir soru olursa konu açıp etiketleyebilirsin beni. İyi akşamlar :)

İçim en azından biraz daha rahat ben böyle konuları bir kere dert ettikten sonra bir süre aklıma geliyor 2 veya 3 saat daha aklıma gelir sonra aklıma gelmez unuturum hatta şimdi ETS 2 açar rahat ederim sizin sayenizde içim daha rahat tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar hocam.

@33365 hocam Business tour ve Brawlhalla'da da yapmışım galiba (Business Tour'da kendimde almış olabilirim) ama ikisinin de başarılarını sıfırlamama rağmen tamamlanan başarılar kısmında gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?

İçim en azından biraz daha rahat ben böyle konuları bir kere dert ettikten sonra bir süre aklıma geliyor 2 veya 3 saat daha aklıma gelir sonra aklıma gelmez unuturum hatta şimdi ETS 2 açar rahat ederim sizin sayenizde içim daha rahat tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar hocam.

@33365 hocam business tour ve Brawlhalla'da da yapmışım galiba (business Tour'da kendimde almış olabilirim) ama ikisinin de başarılarını sıfırlamama rağmen tamamlanan başarılar kısmında gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?

@333365 pardon hocam yanlış etiketlemişim.

Hatanızı anlamışsınız bir daha yapmayın zaten 1 yıldır yemediyseniz tekrarlamadığınız sürece yiyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca Steam destek ile başka bir konuda iletişime geçmiştim oyunlarla ilgili hiçbir verinin silinemediğini söylediler.

Tamam hocam çok teşekkürler.

Silemiyorsun diye biliyorum CS'de ban sebebi olabilir ben pay dayde yapmıştım ban yemedim.

Hocam pay Day'de çok riskli iteem düşüyor onda sonuçta Team Fortress'da olduğu gibi.

@333365 hocam başarılarımı sıfırladım tekrardan kasacağım en doğru kara buydu bence ama tamamlanan başarımlardan silinmiyor galiba tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@Kangal Sucuk bence de çok taktın kafayı. Umursama bu kadar yav, görseler ne olacak?

@Kangal Sucuk iyi geceler. Dert etme bu kadar sucuk bey, olmaz bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı