İçim en azından biraz daha rahat ben böyle konuları bir kere dert ettikten sonra bir süre aklıma geliyor 2 veya 3 saat daha aklıma gelir sonra aklıma gelmez unuturum hatta şimdi ETS 2 açar rahat ederim sizin sayenizde içim daha rahat tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar hocam.
@33365 hocam Business tour ve Brawlhalla'da da yapmışım galiba (Business Tour'da kendimde almış olabilirim) ama ikisinin de başarılarını sıfırlamama rağmen tamamlanan başarılar kısmında gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?
İçim en azından biraz daha rahat ben böyle konuları bir kere dert ettikten sonra bir süre aklıma geliyor 2 veya 3 saat daha aklıma gelir sonra aklıma gelmez unuturum hatta şimdi ETS 2 açar rahat ederim sizin sayenizde içim daha rahat tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar hocam.
@33365 hocam business tour ve Brawlhalla'da da yapmışım galiba (business Tour'da kendimde almış olabilirim) ama ikisinin de başarılarını sıfırlamama rağmen tamamlanan başarılar kısmında gözüküyor bunu nasıl çözebilirim?
Hatanızı anlamışsınız bir daha yapmayın zaten 1 yıldır yemediyseniz tekrarlamadığınız sürece yiyeceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca Steam destek ile başka bir konuda iletişime geçmiştim oyunlarla ilgili hiçbir verinin silinemediğini söylediler.
Hocam pay Day'de çok riskli iteem düşüyor onda sonuçta Team Fortress'da olduğu gibi.
@333365 hocam başarılarımı sıfırladım tekrardan kasacağım en doğru kara buydu bence ama tamamlanan başarımlardan silinmiyor galiba tekrardan teşekkür ederim.
Bir de hocam Aim Lab da da yapmıştım onu da sıfırlayıp kazandığım başarıları ekledim o artık tamamlandı olarak gözükmüyor galiba yolunu buldum yarın belki denerim.