Çözüldü Steam Battlefield 1'de "The game Battlefield™ 1 does not appear to be installed." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yapmadığım şey kalmadı. Dosyaları doğruladım Origin'i sildim yükledim yine böyle. Dosyaları doğruladığım zaman sadece bir sefer açılıyor sonra bilgisayarı kapatıp açtığım zaman yine aynı şey oluyor. Ben bu sorunu nasıl çözerim?

NOT : TÜRKÇE KARAKET İLE VS İLGİSİ YOK DURUMUN

1656755137159.png

Dosya Ekleri

• 1656755046688.png
    1656755046688.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'a sağ alttan tıklayıp çıkışa tıklayın. Origin'i de aynı şekilde kapatın. Daha sonra Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve Battlefield'ı başlatın. Ben böyle yaparak sorunu çözmüştüm.
Steam'a sağ alttan tıklayıp çıkışa tıklayın. Origin'i de aynı şekilde kapatın. Daha sonra Steam'ı yönetici olarak çalıştırın ve Battlefield'ı başlatın. Ben böyle yaparak sorunu çözmüştüm.

Çözüm
Birazdan deneyeceğim.

Evet dostum, senin söylediğin yöntem cidden de sorunu çözüyor. Ayrıca Origin'i de yönetici olarak çalıştırmaya ayarlarsanız o da çözüyor. Cidden çok ilgiç bir sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı