Steam "bu hesap dolandırıcılık için kullanılmış olabilir" uyarısı

CC'den falan bahsetmişler bunun gibi bazı konularda kullanmadığım halde bu uyarı düştüğü için başım belaya falan girer mi arkadaşlar?

VPN kullanmışlığım var.

VPN kullanırken satın alım yaptıysanız daha önce gecikmeli olarak bu uyarı gelebiliyor. Steam hesabı çalınmış gibi algılayıp önlem olarak bu uyarı ile kilitliyor. Hesapta ciddi bir ihlal işlenmediyse Steam destek direkt kaldırır bu uyarıyı.

VPN kullanırken satın alım yaptıysanız daha önce gecikmeli olarak bu uyarı gelebiliyor. Steam hesabı çalınmış gibi algılayıp önlem olarak bu uyarı ile kilitliyor. Hesapta ciddi bir ihlal işlenmediyse Steam destek direkt kaldırır bu uyarıyı.

Olabilir Opera GX kullanıyorum bazen farkında olmadan VPN açık olabiliyor o zaman bir satın alım yapmış olabilirim.
Desteğede yazdım cevap bekliyorum.

Arkadaşlar bir süre önce hesabıma bu uyarının geldiğini gördüm daha sonra Steam desteğe falan yazdım benden bazı bilgiler istediler işte kart son 4 hanesi kart türü vesaire ben bu bilgileri geri dönüş yaparak sağladım sonra Steam destekten cevap geldi verdikleri cevap gerekli bilgileri bizimle sağlamadınız tarzı bir şeydi tekrar yazdım ben de cevapları. Şu an hesabıma girdim cevap gelip gelmediğine bakmak için hesabımdaki cüzdan bakiyesi de silinmiş arkadaşlar bu nasıl saçma bir iş ne yapmam gerek lütfen yardımcı olabilir misiniz, bu da bu konuyla ilgili açtığım bir diğer konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı