G4RDEN Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #21 Bropa dedi: Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Böyle bir hata alıyorum, ne yapabilirim? 2-3 gün önce de denemiştim, Aynıydı. IP değiştirdim, yine aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynısı Bendede var sorunun geçtiyse ne zaman geçti?
Bropa dedi: Bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Böyle bir hata alıyorum, ne yapabilirim? 2-3 gün önce de denemiştim, Aynıydı. IP değiştirdim, yine aynı. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynısı Bendede var sorunun geçtiyse ne zaman geçti?
A ANONİM27 Femtopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #22 Arkadaşlar tam olarak bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Ne zaman sıfırlanır?
Arkadaşlar tam olarak bu hesap için izin verilen kurtarma denemesi sayısını aştınız. Ne zaman sıfırlanır?