Steam çalışanı rozetli kullanıcı item almamı istiyor

Oxygenphp

Hectopat
Merhaba herkese. Discord üzerinden tanımadığım birisi beni başkası ile karıştırıp raporladığını söyledi bana 1. resmi attı. Burada da yazdığı gibi Steam çalışanına ulaşmamız yazıyordu. Kendisine ulaştım ve kendisi hiçbir bilgimi almadan sadece aşağıdaki resimle Steam hesap mailini değiştirdi. Telefon numaramı kaldırdı ve banladı hesabı. Şimdi 200 tane tanesi 2$ olan item almamı istiyor hesabı açmak için, parayı geri ödeyeceğiz falan diyor. Bayağı pazarlık falan yaptım şimdi 20$lık Steam gift Card al diyor, geri ödemeli. Adama dolandırıcı olduğunu söyledim video attı Steam'de moderatör olduğuna dair. Sizce ne yapmalıyım Steam'den mail geldi itemler hakkında.

unknown.png

1609762067509.png

1609762091236.png

1609762107752.png

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 296
  • unknown.png
    unknown.png
    48,8 KB · Görüntüleme: 272
  • unknown.png
    unknown.png
    124,5 KB · Görüntüleme: 813
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum pek gerçekçi gelmedi. Direkt olarak Steam uygulamasından desteğe ulaşıp durumu anlatmanız daha doğru olur.

Bende bununla karşılaştım, rastgele sunucudan mesaj attılar aynı şekilde yanlışlıkla raporladım diye bende "Herkes hata yapabilir, sorun değil" yazdım 😁 bir daha yazmadı bir şey

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı