Steam çevrimdışı oyun saatleri görünmüyor

Oyuna yeniden girdiğinde falan gelmesi lazım o başarımların. Bende öyle oluyordu internetim yokken. Ayrıca EA başarımları Steam'e yeni gelmesine rağmen eskiden yaptıklarım anında Steam'e işlendi. Sende de öyle olmalı.
 
Bazı oyunları çevrimdışı iken oynadığım, yani internet erişimim yoktu. Ardından tekrar internet erişimi sağladım lakin oynadığım saatler yok olmuş. Hala çevrimiçi iken oynadığım saatler geçerliymiş.

Mesela Dying Light hikayesinin bitirdim, yan görev yaptım, biraz da açık dünyada takıldım. 8 saatim olduğunu gösteriyor. Oyun içinden baktığımda ise 25 saatim var. Aynı şekilde 25-30 saat kadar oynadığımı tahmin ettiğim Life is Strange Before the Storm'da ise 18 saatim olduğu söyleniyor.

Ek olarak kazandığım hiçbir başarım gözükmüyor. Dediğim gibi çevrimiçi olduğum zaman sıkıntı yok.

Eki Görüntüle 649932

Yok olan saatlerime ulaşmanın bir yolu var mı?
Yapacak bir şey yok her üzüldüğünüzde 5 yıldır oynadığım minecraft hesabının kaç saat olduğunu bilmediğimi düşünün.
 
Microsoft offline iken oyun oynamaya izin veriyor mu? Ben uygulamayı açmaya çalıştığımda erişmeme izin vermemişti.
Eğer Windows'da oturum açtıktan sonra internet giderse sorun olmuyor, oyun açılıyor. Ama internet hiç yoksa, oturum açamadığı için sizin dediğiniz gibi oyuna girmeye izin vermiyor.
 
Hayır, başarımların çoğu ortada yok. En azından bende yok.
The Walking Dead: Final Season' u oynarken de benzer bir sorun yaşamıştım. İnternete bağlı olamdığım bir ara bitirmeme rağmen hem başarımlar hem de oynanış saati olarak yarısında olarak gözüküyordum; o da internete bağlıykenki ilerlememe eşdeğerdi.

Başarımları kazanmak istiyorsanız internete bağlanmadan oynadığınız kısımları internete bağlıyken tekrar oynamanız gerekiyor, en azından ben sorunu öyle çözmüştüm.
 

Geri
Yukarı