Steam cezaları çok ağır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun geliştiricisi demek Overwatch demek ve ow izleyicilerinin hepsi herkese hile gözüyle bakıyor pingi bile çıksa hiledendir diyor ve reportluyor bu sayede ban yemesi çok olası oluyor Ow'a düşen birinin. Sonradan üzerine tekrar VAC ve Steam yöneticileri tarafından inceleniyor ve üzerine hile olduğu onaylanırsa VAC ban atılıyor atılmazsa kaldırılabiliyor.

Yine de ow sistemine bir şey yapılmalı son 1 yıldır çok fazla kişi ban yedi açıldı açılmadı geneli VAC'e dönüşmedi. Doğrusu ow ban yiyip VAC'e dönüşmemesi bence o insanı masum yapabilir.

Ben burada örnek veriyorum. Hangi oyun modunda açarsa açsın, ban yiyor. Hak etmiş bu değerli hesapta da hile açılmaz.

3.parti yazılım diyor kendisi, kör olmama hilesi diyor duymuyor musunuz?

Ben şaka manasında demiştim. Kör olmama büyük suç sayılmalı zaten flash bombası taktik yapmak için var.
 
Burada ben tc kimlik numarasına kadar ban atılsın bir daha oyunlara alınmasın hileciler dedim diye "sınır dışı da edelim" falan diye dalga geçenlere pek anlam veremiyorum. Belki kendileri de hile kullanmış kimselerdir bilemiyorum.

Ama ben oyun oynarken stres atmak istiyorum, vakit ayırıyorum, para veriyorum, emek veriyorum ve kendimden verdiğim bu şeylerin hiçbirini hile kullanan bir karaktersizin keyfine feda edecek halim yok. Bir insan bir oyunda hile yapıyorsa emek hırsızıdır. Dolayısıyla gerçek hayatta da pek tabii olarak hırsızlık yapmaktan çekinmeyen bir katakteri olduğuna şüphe yoktur. Ben de bu insanlarla aynı toplulukta yer almak istemiyorum bundan doğal bir şey yok.

Çok ciddiyim keşke hile kullananlar ömür boyu yasaklansa oyunlardan. sonuçta bir avuç doğru düzgün insanla gayet keyifli oyun ortamı oluşturulabiliyor. hileci karakter yoksunlarına katlanmak zorunda değilim.
Adamın tc kimlik numarasına nasıl ban atmayı düşünüyorsun
 
Forumdaki çoğu kişi gibi sizde hile açmadım diye palavra atıyorsunuz. Açıkçası böyle saçma konuları görmek artık komiğime gidiyor.
 
Dostum hile kurmuşsun ve ban yemişsin, bu kadar basit. Hile kurduktan sonra istersen oyuna girme yine de ban yiyebilirsin çünkü dosyaların durmadan taranıyor Steam tarafından.
 
Hatırlamıyorum. Sanırım Crosshair V'e kör olmama gibi bir şeydi.

Düz hile, adamlar bu tarz katı kurallarda haklılar. Oynayamıyorsan sileceksin illegal yollara başvurmanın anlamı yok.
 
Bir tık öyle ama keşke bilgilendirilseydim. YouTube'da insanlar özel sunucularda kullanıyordu ben de sorun teşkil etmez sanmıştım. Hiç tecrübem yok çünkü hile konusunda.
Kusura bakma ama bize bayağı bir yalan söyledin. Önce hile yapmadım demişsin sonra 3rd parti yazılım kullandım demişsin sonra hile hakkında tecrüben yok demişsin. İnanmakta güçlük çekiyorum açıkçası. Açıklamanda Fen lisesi öğrenci yazıyor ve @576864 hocam 21 yaşında mısınız diye sormuş 3 sene sınıfta mı kaldınız? Ben 12 yaşındayken yaş yalanını söylüyordum açıkçası. Dürüst olmayı ve hileyi kabullenmeyi deneyebilirsiniz. VAC banlar kalkmazlar ve hesabın sorumluluğu size aittir.
 
Kaldırılamaz yazdığını görüyorum oyun yasaklamasının( CS:GO sadece) ama şunu anlamıyorum 5 yıldır hile yapmadığım yapanları kınıyorum(en çok ruslar) bana ban atılıyor ve ne itiraz hakkı ne de geri dönüş sağlıyor Steam baba sağ olsun. Adamlar hata payımız yok der gibi %1 ihtimalle açılabilir yazmışlar hatalı atılırsa diye ve yetmezmiş gibi hesabına kocaman kırmızı harflerle 292 gün önce 1 oyun yasaklaması diye yazıyorlar. İnsanlar da sizin şu an baktığınız gibi ooo hileci kafirr falan diyerek resmen çekiliş gibi şeylere almıyorlar bir nevi dışlanma. Şu an bu mesajı hiçbir Steam destek ekibinden biri bakmayacak biliyorum keşke baksa yardımcı olsanız hani bir sevap işleseniz ne olacak? Madem bu kadar ağlıyorsun o zaman yeni hesap aç geç diyenler olacaktır arkadaşlar benim bu hesapta 71 adet oyun var ve 1500-2000 TL arası yatırımım var yapmayın.

İstediğin yere konu açabilirsin istediğin yere yazabilirsin boşuna çabalıyorsun Valve en son 4 yıl önce yanlışlıkla birçok insanı banladı ve hatalarını telafi edip o hesapları geri açtı VAC yanılırsa telafi ediliyor sen yanılma payı çok düşük bir sistemi suçluyorsun şu an kabullen artık eğer herhangi bir şey kullandıysan o ban hiçbir zaman açılmayacak.
 
3. parti yazılım kullanmıştım ama sadece özel sunucularda (resmi olmayan rekabetçi olmayan).
Bazı özel sunucularda VAC koruması olur. Eğer gidip VAC koruması olan özel sunucuya girerseniz yine 3. parti yazılımdan ban yersiniz. Rekabetçi olması şart diye bir koşul da yok. Ayrıca Steam Destekle iletişime bile geçmemişsiniz yazınızdan anladığım kadarıyla. İletişime bile geçmeden niye yargısız infaz yapıyorsunuz?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı