Steam cezaları çok ağır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Skin değiştirme gibi rekabeti etkilemeyen bir program olsa bile 3. parti program kullanmak ban sebebidir. Ki siz kör olmamak için program kullanmışsınız, geçmiş olsun.
 
Yani siz hile açmadığınızı belirtiyorsunuz? Kardeşim oyun geliştiricisi atmış, bunun imkanı olabilir mi?

Başıma geldi hile kullanmadığım halde toplu VAC atıldığı tarih de benim hesabımda ban yedi itirazda bulundum bir yanlışlık olduğunu söylediler ve VAC yasağım kalktı.
 
Kaldırılamaz yazdığını görüyorum oyun yasaklamasının( CS:GO sadece) ama şunu anlamıyorum 5 yıldır hile yapmadığım yapanları kınıyorum(en çok ruslar) bana ban atılıyor ve ne itiraz hakkı ne de geri dönüş sağlıyor Steam baba sağ olsun. Adamlar hata payımız yok der gibi %1 ihtimalle açılabilir yazmışlar hatalı atılırsa diye ve yetmezmiş gibi hesabına kocaman kırmızı harflerle 292 gün önce 1 oyun yasaklaması diye yazıyorlar. İnsanlar da sizin şu an baktığınız gibi ooo hileci kafirr falan diyerek resmen çekiliş gibi şeylere almıyorlar bir nevi dışlanma. Şu an bu mesajı hiçbir Steam destek ekibinden biri bakmayacak biliyorum keşke baksa yardımcı olsanız hani bir sevap işleseniz ne olacak? Madem bu kadar ağlıyorsun o zaman yeni hesap aç geç diyenler olacaktır arkadaşlar benim bu hesapta 71 adet oyun var ve 1500-2000 TL arası yatırımım var yapmayın.
İyi olmuş
 
First time?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20230518-102333_Steam.jpg
    Screenshot_20230518-102333_Steam.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 21
Arka planda çalışan şüpheli bir şey gördüler mi keyiflerince ban atabilirler. İster korumalı sunucu olsun ister olmasın. Hile ister cs go olsun veya olmasın. Hatta kullanılan lisanssız program ister hile olsun olmasın fark etmez. Bilgisayarın gözünde sadece sıfır ve bir bunlar. Yeterince şüpheli görünürse ban atabilir.

Ne yazık ki sıfır ve bir dünyasında senin hileden nerede, ne kadar, nasıl faydalandığının bir anlamı yok. Bilgisayarında çalışan bir hile varsa 1, yoksa 0 değerine göre yargılanırsın.

Eğer istiyorsan ayrı bir cs go hesabı açabilirsin, bundan sonra o hesapla hiçbir hileli bilgisayara girmeyerek. Onun dışında rekabet, derece, rank kasmak zaten hayatından geleceğinden çalan şeyler.

Daha 15 yaşındasın, hayat 20 yıldan ibaret değil. Büyük resmi kaçırma dostum.
 
3. parti yazılım kullanmıştım ama sadece özel sunucularda (resmi olmayan rekabetçi olmayan).
VAC'in bulunduğu topluluk sunucularıda var. Ayrıca vac olmasada 3.parti yazılım arkada çalıştığından her an banlanabilirsin. Birde konu başlığına steam cezaları çok ağır yazmışsın şaka gibi. Hem hile açıyorsun hem de ben hiç hile kullanmadım diyorsun
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı