Steam cloud eşitleme sorunu

shankssann

Megapat
Arkadaşlar steam da dota 2 ye girmek isterken bugün steam cloud eşitleme sorunu diye birşey ile karşılaştım. 2 seçenek verdi eşitleme için ister makinanıza yükleyin isterseniz cloud servera yükleyin diye. Sorunu çözmek için 2'sini de yaptım ama hala ayni sorunum çözülmedi. Acaba genel bir sorun mu yoksa bende mi sıkıntı var.

Merhaba arkadaşlar bugün Stardew Valley oyununa girerken şöyle bir hata aldım:

Steam - Uyarı

Steam Stardew Valley oyununun dosyalarını eşitlemek için Steam Cloud sistemine bağlanamıyor.

Eğer bu uygulamayı başka bir bilgisayarda çalıştırdıysanız,uygulama ayarlarınız ve/veya ilerlemeniz cloud ile eşitlenmemiş olabilir.Eğer bu uygulamayı şimdi çalıştırırsanız değişikliklerinizi ve ilerlemelerinizi kaybedebilirsiniz...

OYUNU BAŞLAT ----------- İPTAL

Fakat ben hiçbir farklı bilgisayarda Steam'e girmedim oyunu da çalıştırmadım. Ayrıca oyunu başlattığımda sorunsuz bir şekilde açıldı fakat bir şey yapmam gerekiyor mu onu bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı