Steam çöktü mü?

Ee ne demişler bedava peynir sadece fare kapanında olur. Steam desteğe anlaşılacak şekilde sorunu yazın önceden girmiş olduğunuz Steam Key'lerini desteğe yazarsanız büyük bir ihtimal sorununuz çözülür

Ee ne demişler bedava peynir sadece fare kapanında olur. Steam desteğe anlaşılacak şekilde sorunu yazın önceden girmiş olduğunuz Steam Key'lerini desteğe yazarsanız büyük bir ihtimal sorununuz çözülür

Steam Key falan bilmem de kardeşim ben oyun aldım, Key falan değil. Alma geçmişlerim var. Hem Steam desteğe bildirdim ama hala cevap yok. Benim telefondaki Steam'e girince Steam Guard kodu hala yazıyor. Oradan kurtarma şansı var mı?

Steam Key falan bilmem de kardeşim ben oyun aldım, Key falan değil. Alma geçmişlerim var. Hem Steam desteğe bildirdim ama hala cevap yok. Benim telefondaki Steam'e girince Steam Guard kodu hala yazıyor. Oradan kurtarma şansı var mı?
Ordaki guard kodu işlevsiz Steam Desteğe tam olarak ne yazdınız ss atma imkanınız var mı?

Tamamdır o şekilde gönderdiyseniz çözülür. bi arkadaşıma da aynısı olmuştu ona sorayım nasıl çözmüş ekstra bişe öğrenirsem yazarım sana.
Sağolasın
Tamamdır. Hesabı ilk açtığınız ilk maili ve şifresini de attığınızı varsayıyorum. Hesabın süreç çözülene kadar kitlenmesini talep edin. Başka yapacağınız bir işlem yok.
Şifre atmadım ama
Sağolasın

Şifre atmadım ama
çok teşekkür ederim kardeşim bana zamanını ayırdığın için eyvallah inş olur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı