Steam Çöktü

Diyordum sorun bende mi :D. Arkadaşlar bu gibi durumlar yaşanabildiği için kart bilgilerinizi Steam üzerinde tutmamanızı öneriyorum.
 
Çok yoğun bir siber saldırı olduğu söyleniyor. Steam'da güvenlik amacıyla tüm sunucularını kapatmış diyorlar. Diğer bir iddia ise indirimlerden dolayı çok fazla kullanıcının Steam'a girmesi sonucu sunucular çökmüş. Bazıları da bakım için diyorlar ama Steam, kış indirimlerinin başladığı bir zamanda bakım yapmaz diye düşünüyorum.
 
STEAM BAĞLANTI SORUNU İLE İLGİLİ DUYURU;
Endonezya’nın resmi para birimi olan Endonezya Rupiah’ı (IDR)’nin çevrilmesinde oluşan bir hatadan ötürü, endonezyalı oyuncuların paraları bir anda 1000 kat değer kazandı. Örnek olarak Steam bakiyesinde 10 IDR bulunan kullanıcının bakiyesi bir anda 10000 IDR’ye kadar fırladı. Hal böyle olunca, endonezyalı arkadaşlar bir anda Market’te bulunan bütün bıçak, kasa ve pahalı silahları topladılar ve envanterlerini doldurdular. Ardından bazıları sırf geyik olsun diye bu eşyaları 0,01 gibi fiyatlardan sattılar. Sanırım bundan kaynaklı.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı