Çevrimdışı olabilmeniz için ilk olarak Steam sunucularından bir yanıt almanız gerekiyor. Sunucular çevrimdışı olunca, hesabınız doğrulanamaz ve çevrimdışı moda geçilemez. Yapılacak tek şey, DRM olmayan ve Steamworks’e bağlı olmayan oyunları direkt klasöründen açmak olacaktır.Steam'in çevrimdışı modu zaten var. Tek oyunculu oyun oynayanlar, çevrimdışı moda geçip oynayabilir.
Hatta sunucular çökse bile, Steam uygulamanız çevrimdışı modda olmasa bile çoğu tek oyunculu oyunu oynayabilirsiniz.
O nasıl oynuyor şu an hala sistemin çökmesine rağmen?Mitoyu izlerken bi girip oynayayım dedim Steam gitmiş![]()
Tamamen şansa girmiş. Şu an ben de girdim.O nasıl oynuyor şu an hala sistemin çökmesine rağmen?
Aynı yerden devam eder. Dosyalarınız kaybolmuyor sonuçta. Baştan doğrulama yapmak zorunda kalacaktır yine de. Uygulamayı yeniden başlatmaz iseniz de doğrulama yapmayabilir.İndirmekte olduğumuz oyun baştan mı başlar yoksa kaldığı yerden devam eder mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.